Kiukun poisto -treeni

Kuntosalin naisten puoli on ihan tyhjä. Ainoa treenaja olen minä punoittavan naamani kera. Minkä värinen se paloauto nyt taas olikaan? Mutta toisaalta, mitäpä sen väliä, treeni menee juuri sinne mihin pitääkin ja mieli on yllättävän tyyni. Vaikka ei se ollut sitä 20 minuuttia sitten kotoa lähdettyäni. Syystä tai toisesta tuli hetkellinen alakuloisuus ja kiukku, mutta onneksi Mr A. on ottanut useasti kehoittamastani neuvosta vaarin ja patisti mut mukaansa salille. Oot rakas kulta!


Ensimmäiset toistot vanhaa kunnon penkkiä ja olo on kuin uudestisyntynyt. Jos nyt niin voi sanoa. Alakuloisuus ja kiukku ovat tiessään. Nyt nostetaan sitä rautaa!
Mielen saa virkeäksi myös haastamalla itseään ja vähän hassuttelemalla! Kuva otettu kotona, ei salilla 😉
Erilaisen tästä treenistä treenikerrasta tekee se, että jätin puhelimen ja kameran kotiin. Nyt keskityn vain ja ainoastaan treeniin. En tauoilla kavereiden kuulumisiin Instagramin kautta tai selfieiden ottamiseen 😉 
Kokemus oli yllättävän virkistävä kaikin puolin! Palautumisjaksot eivät venyneet liian pitkiksi, kun tuli keskityttyä vain perinteisen seinäkellon viisarin etenemiseen. Tottakai puhelimessa oleva ajastin on loistava keksintö, mutta pitäisikin pystyä vain ja ainoastaan käyttämään ajastinta ja jättää muu netin selailu kotiin.
Mieli ja kroppa sai keskittyä vain ja ainoastaan treeniin. Ihanaa!
Treenin  jälkeen fiilis oli kaikkensa antanut, voimat ihan loppu, mutta olo oli myös erittäin virkeä! Mikäköhän oli edes syy siihen, että olin ennen treeniä hieman ”down”?!
Onko sulla aina puhelin mukana salilla vai sujuuko treenit ilmankin? 🙂

<3 Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Kiukun poisto -treeni”

  1. Näytät hyvältä 😊👍
    Toivottavasti mun ryhdistäytyminen alkais pian näkymään ja motivois jatkamaan!
    Kännykkä jää pukukaappiin salilla. Onneks edes, muuten se onkin aina käpälässä :/
    Jatka samaan malliin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta