Kohtakunnossa.com

Täällä ollaan! Wau! Kiva, kun löysit uusittuun blogiini 
Blogi siirtyi nyt oman domaininsa alle aikaisemmasta blogikodistaan FitFashionilta. Viihdyin FF:llä todella hyvin, mutta tiesin, että blogi tulee muuttumaan hiljalleen enemmän treeniblogista lifestyle-suuntaan, joten koin tämän siirron olevan nyt järkevä. Kaksi muutosta kerralla: omakotitalon valmistuminen sekä blogin muutto! Ei hassumpaa!

Blogi ei koe radikaalia muutosta suuntaan tai toiseen juttujen suhteen. Edelleen täältä löytää treeniaiheisia postauksia erilaisina treenivinkkeineen kotiin sekä kuntosalille, motivaatiota elämäntapamuutokseen (toivottavasti 😉 ), reseptejä, yleisiä pohdintoja ja höpinöitä, mutta suurimpana muutoksena varmasti näkyy uusi kotimme. Eli jonkinlaisia kurkistuksia taloomme sekä sen hiljalleen muokkaantuvaan sisustukseen tulee löytymään täältä myös.

Lupasin teille lyhyen tiivistelmän niistä parista viime viikosta. Eli muutettiin vastavalmistuneeseen omakotitaloomme noin 2,5 viikkoa sitten. Muutto oli todella kiireinen, mutta siitä selvittiin ja nyt ollaan kotiuduttu talolle todella hyvin! Viime viikonloppuna saatiin vihdoin nurmikko kylvettyä ja sateet tulivat aivan kuin tilauksesta. Nyt jännitetään lähteekö nurmi kasvamaan ja jos, on se ruohonleikkurin oston paikka 🙂 Pihahommien lisäksi saatiin tilattua vihdoin sohva, jonka toimitusajaksi ostohetkellä paljastui 6-8 viikkoa! Melko pitkään saadaan olla vielä ilman sohvaa, mutta toisaalta eipä sitä kesällä ehtisi siihen juuri istahtaakaan. Varsinkaan nyt, kun keskeneräisiä asioita on vielä aika paljon! Salilla ei ole ehtinyt käymään reiluun kuukauteen, mutta arkipäivien 2-4 tunnin ja viikonlopun noin 10-12 tuntisten lapiointien ja kottarien kärräämisen jälkeen huomaa, että ei siellä kuntosalilla enää treenata olisi jaksanut 😉 Ihan treenistä menee nämä hommat kyllä!

Toimiiko blogi teidän mielestä kuten pitää? Kaipaatteko jotain kenties lisää? 🙂 Kuten aina, otan vastaan ilolla kommentteja sekä juttuideoita, joita erittäin mielelläni toteutan!
Ihanaa, että löysit tänne! Tästä se taas lähtee,
// Finally it’s here! My old blog with a new twist and a new domain! Hope you like it as much as I do 🙂
jenna

2 vastausta artikkeliin “Kohtakunnossa.com”

  1. Kiitos kivasta blogista! Olen lukenut blogiasi jo kauan. Pidän blogistasi kovasti ja uusi lifestyle-meininki ei kuulosta ollenkaan huonolta! 🙂 Tosin tykkään kovasti myös sinun treenivinkeistä, kun niitä voi tällainen tavallinen talliainenkin tehdä! 🙂 Toivon, että joku päivä esittelet kuvin teidän taloa, on mielenkiintoista kuulla omakotitaloasumisesta ja nähdä kuvia! 🙂 Ihanaa kesän jatkoa sinulle! T. Vakkari lukija 🙂

    • Kiitos ihanasta palautteesta <3 Treenivinkkejä on tulossa pian, kun ollaan saatu raivattua tilaa, jotta kotonakin voi taas treenailla! Ja laitan toki myös meidän talosta kuvia, kunhan saadaan suurin osa pahvilaatikoista purettua 😉 Ihanaa kesää sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta