Kotisali kuntoon: tästä se alkaa!

A:

Siinä ne nyt on: noin neljäsataa kiloa rautaa. Kotisalille tilaamamme kyykkyräkki, levypainot sekä levytanko saapuivat pihalle ja innosta puhkuen pääsin kantamaan tavaraa yläkerran aulaan, jonne tv-löhö-rentoutumispisteen sijaan teemmekin kompaktin neliöitään suuremman tilaihmesalin. Onneksi oli lämmin päivä niin ei päässyt tulemaan kylmä tavaraa roudatessa.

Päädyimme kyykkyräkkiin, jossa on integroituna ylä- ja alatalja ilman painopakkaa. Räkissä on myös näppärä leuanvetoteline sekä kannattimia, johon voi laittaa kuminauhoja liikkeitä avustamaan tai vaikeuttamaan. Koska levypainot ovat kaikki 45 cm halkaisijaltaan olevia kumipinnoitettua 50 mm olympia-tangolle sopivia painoja (10 kg, 15 kg sekä 20 kg), voi kulmasoutua ja erinäisiä vetoja tehdä kätevästi, kun tanko asettuu aina samalle korkeudelle.

Muutaman hetken jumpattuani tulos oli yllä olevan kuvan mukainen. Koska voimia vielä riitti, päätin tehdä jatkoharjoituksena ranteen kiertoliikkeitä räikällä, ruuvivääntimellä ja kuusiokoloavaimella. Viimeistelin harjoituksen staattisella olkapääharjoituksella kun ruuvasin keskipalkin räkkiin kannatellen sitä pään yläpuolella.

Vielä odotellaan, että taljaosa saapuu. Nälkä kasvaa syödessä joten pian tulee lisää tavaraa salille 🙂 Pääsee sitten taas jumppaamaan. Ja eiköhän sitä ihan kunnon treeninkin pääse tekemään kun saadaan riittävästi laitetta paikalleen. Näkee sitten kuinka homma toimii.

anssi

2 vastausta artikkeliin “Kotisali kuntoon: tästä se alkaa!”

    • Sellaisesta kaupasta kuin Go Fitness! Lisäksi mm. käsipainoja ja muuta pientä tulee GorillaSportsilta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta