Krippers arvonta ja kokemuksia!

No nyt on vihdoin löytynyt salihanskat, jotka on oikeesti pitävät ja kaiken kukkuraksi tosi näppärät! Sain Tafferilta testiin Krippers-treenihanskat viime viikolla ja nyt olen pari kertaa salilla niitä testannut. Hanskat eivät ole perinteiset ”sormimalliset”, vaan muotoillut kumikaistaleet, jotka sopivat kämmeneen tosi hyvin. Kämmenen päällä on tarrakiinnitys, jonka ansiosta hanskat sopivat yhtä hyvin pienemmälle kuin isommallekin kädelle 🙂 Mr. A.kin testasi Krippers:eja mavessa ja tykkäsi, että oli pitoa!

Tässä pari faktaa suoraan Tafferin-sivuilta:

”Krippers™ – vaihtoehto perinteiselle treenihanskalle

 • Pitävä materiaali lisää huomattavasti kämmenen pitovoimaa
 • Tuotteen muoto ehkäisee kulumien, hankaumien ja rakkojen muodostumista kämmeneen
 • Ei monimutkaisuutta, vaan yksinkertainen ja helppo käyttää. Puhdistukseenkin riittää pelkkä vesi.
 • Yksi koko sopii lähes kaikille – emme ole tavanneet vielä yhtäkään henkilöä, jolle Krippers ei olisi ollut sopiva!
Krippers treenihanska on valmistettu niin kestävästä materiaalista, että se kestää käytössä niin liukkailla kuin karhennetuilla tangoilla, käsipainoilla ja laitteilla.
Toisin kuin kangas, Kripperissä käytetty materiaali ei kulu helposti puhki, vaan kestää erinomaisesti kuluttavaa käyttöä. Erittäin, pitävän ominaisuutensa ansiosta takaa hyvän pidon ja parantaa huomattavasti käden puristusvoimaa. Näillä hanskoilla ei  tangot ja käsipainot lipsu käsistä! Huomio tämä kun yrität irrottautua esim. leuanvetotangosta.”

Olen itse siis tykännyt kovin näistä jo parin kokeilun jälkeen. Ei tarvitse miettiä ollenkaan otteen pitävyyttä ja pystyy siten keskittymään hyvin itse liikkeen tekemiseen. Eipä ole karhentumiakaan tullut näihin naisellisiin käsiin 😉 hihhi! 

Sain Tafferilta ilon arpoa teille lukijoille myös yhden parin Krippers:sejä! Eli kommentoi tähän postaukseen miksi juuri sinun pitäisi ko. treenihanskat saada tai missä liikkeessä kokisit hanskoista olevan eniten hyötyä 🙂 Arvonta-aikaa 28.8.2014 asti! Jätäthän kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saan otettua voittajaan yhteyttä 🙂 (kaikki kommentit osallistuu arvontaan 😉 )

Nyt pumppaileen ojentajia ja rintalihaksia!
Mukavaa iltaa,
<3 Jenna

jenna

28 vastausta artikkeliin “Krippers arvonta ja kokemuksia!”

 1. Voi vitsi, näitä on nyt näkynyt niin monessa blogissa jo, että itselläkin on hirveä halu päästä kokeilemaan! Varmasti toimisivat hyvin ainakin selkätreenissä, kun oma puristusvoima on niin heikko ja jossain vaiheessa alkaa aina enemmän sattua sormiin ja kämmeniin, kuin itse selkälihaksiin 😀 Osallistun siis arvontaan ja toivon parasta! 🙂

 2. Hmm, varmaan selkätreeniin ainakin olisi apua! Selkä onkin juuri minun ongelma-alueeni, joten kaikki helppi olisi tarpeen 😀 Olen kyllä kokeillut ns perinteisiä salihanskoja, mutta en ole tykännyt kyllä. Noista krippersseistä luin himoiten jo aiemmin toisesta blogista, joten toivottavasti onni potkii!

 3. Ensinnäkin kiitos mukavasta monipuolisesta blogista, olen tätä seurannut nyt toukokuusta 2014 alkaen :-). Aina tulee hyvälle mielelle.

  Olen itse aloittanut saliharjoittelun vajaa 2 v sitten. Olen luullut koko ajan, että kovettumat ja karheumat molemmissa kämmenissä johtuu mökillä puuhastelusta :-). Ennen kuin vähän aikaa sitten heräsin ja tajusin, että saliltahan ne tulee… Eli kripperseille olisi tarvetta :-). Lisäksi puristusvoima on huono, kun kädet hikoilee 🙁
  Terveisin Taina ([email protected])

 4. olispa mukava omistaa tälläset, muutamassa blogissa kans näihin törmänny.

  [email protected]

  ps. kiitti hyvistä treenivinkeistä, mun liikunta harrastus on vasta kovin alussa, joten innolla otan vastaan aina kaikkia kivoja treenejä 🙂

 5. Tavallinen treenihanska ei sovi mulle, koska treenatessa käsi hikoilee ja hanska alkaa tuntumaan kiristävältä. Sitten iskee paniikki, kun koitat siinä hanskaa rempoa pois. (Kyllä, ihmisellä osaa olla vakavia ongelmia. 😀 ) Olen siis suosiolla tähän asti kestänyt kaikki kovettumat käsissä, vaikka usein itse treeniteho kyllä laskeekin kun ote hieman lipsuu. Siksi Krippersit olis just mua varten tehty.
  annipsa(a)gmail.com

 6. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tavalliset treenihanskat eivät sovi käteeni, tuntuu, että veri ei kierrä ja pakko ottaa hanskat pois kädestä! Nämä olisivat unelmat monessakin liikkeessä ja varmasti saisi hyvän pitävän otteen 🙂

  Pauliina.K
  [email protected]

 7. Tarvitsisin kipeästi uudet treenihanskat sillä nykyiset ovat sormien kohdalta kankaiset ja käsiin tulee inhottavia kovia kohtia treenatessa. Eniten tarvitsisin hanskoja uuteen lempiliikkeeseeni [email protected]

 8. Huikeat hanskat, jos ovat jokaisen noiden sanojen arvoinen. Minulle treenihanskat ovat kaikki kaikessa herkkien käsieni vuoksi, enkä ole vieläkään löytänyt tehokkaita ja tarpeitani vastaavia, joten nämä olisivat juurikin ne !! Teen paljon treeniä vapaiden painojen kanssa, joten nämä olisivat oivat .
  [email protected]

 9. Vielä ehtii osallistua! 🙂 En omista tällä hetkellä treenihanskoja ollenkaan, vaikka pitäisi kyllä. Erityisesti kahvakuulailu on välillä jopa tuskallista. Hanskojen puute aiheuttaa kyllä innostukseen laskusuhdannetta. Hyvät hanskat olisi siis huippujuttu! 🙂
  T. Saija
  smviitanen(a)gmail.com

 10. Itsellä etenkin maastavedossa ongelmana otteen pitävyys, siihen näistä voisi olla iso apu!
  wafer(at)suomi24.fi

 11. Kulmasoudun kanssa on usein ongelmia kun puristusvoima ei tahdo riittää, mieluusti kokeilisin josko näiden kanssa onnistuisi paremmin!
  pussikarhu(a)luukku.com

 12. Mukaan myös täältä.
  Ikinä en ole salihanskoja omistanut, harkinnut kylläkin ja nämä voisivat olla jopa paremmat kun tarkoituksena on saada ote pitämään.
  marvu954 (at) hotmail.com

 13. Selkäliikkeissä uskoisin näiden etenkin olevan hyödyksi.
  wonderwhy(a)netti.fi

 14. Voisin kuvitella nämä hanskat vaikka pumppitunnille testattavaksi, siellä välillä meinaa ote pettää kun ei voimat riitä hikisissä käsissä. mussaka(at)luukku.com

 15. Antaisin kaverille lahjaksi nämä, sillä hän on hurahtanut painnonnosteluun ja joskus kertonut tarvitsevansa uusia hanskoja! 🙂
  sopeutuja(at)hotmail.com

 16. Eksyin sun blogiin ton "parit jotka reenaa yhdessä"-tekstin kautta ja tää on ihan huippu! Pitää tutustua paremmal aikaa vielä lisää! 🙂 Mulle noi hanskat koska hukkasin just salihanskani joten pitäis hommata uudet.. Kädet aukee aina mavessa ja selkäliikkeissä jos ei oo hanskoja..
  [email protected]

 17. Voi kiitos! Ihanaa, kun tykkäät mun höpinöistä 🙂 Krippersit saa tilattua kätevästi Taffer Finlandilta ( hinta vain 19.90 € 🙂 Ihanaa alkusyksyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta