Kuka Mr. A?

A:

Olen joitakin kertoja aiemminkin kirjoittanut tähän blogiin postauksia, ja ensimmäisessä ”viesraskynäpostauksessa” kerroin hiukan itsestäni. Nyt kuitenkin ajattelin että olisi esittäytymisen paikka, kun sain ylennyksen viralliseksi bloggaajaksi.

Olen 31-vuotias DI, joka on liikkunut enemmän tai vähemmän koko ikänsä. Junnuna pelasin futista, koripalloa ja ehkä kaikista eniten actionpihahöntsypalloa sekalaisilla säännöillä talvisin. Teininä harrastin muutaman vuoden kickboxingia ja kolmisen vuotta Han Moo Doa (vähän niinkuin Taekwondo). Tämän ohessa kuntosalitreeni on ollut mukana teinivuosista lähtien. Kun vaihdoin opintojen perässä kaupungia, aloin käymään enemmän salilla sekä aloitin Karaten. Jotenkin aika ei riittänyt kaikkeen ja lopulta vain salitreeni jäi jäljelle.

Olen aina ollut hoikka, ja salilla treenaus on ainoa tapa saada lisää massaa ja voimaa ainakin meikäläiselle. Jotkut ovat luonnostaan vahvoja ja treenin tulokset näkyvät helposti. Minä tarvitsen aika rankkaa ja pitkäjänteistä treeniä, jotta lihasta alkaa kertymään.

Tykkään seurata erilaisia liikunta-aiheisia asiablogeja ja tutkijoita, ja olen kohtuullisen lukuintoinen ja teoreettinen persoona. Tulettekin näkemään minulta jatkossa referöintejä kiinnostavista salitreeniin liittyvistä aiheista sekä myös varmasti aivan käytännön treenikoosteita.

Treenauksen ohella mielenkiinnon kohteita on musiikki, erityisesti murinakitarapainotteinen metalli, house, tekno (esim. Jeff Mills, ei Pandora tai DJ Bobo), drum’n’bass ym. sekä kitaran  ja levyjen soitto.

Seuraan myös tieteessä ja tekniikassa tapahtuvaa kehitystä mielenkiinnolla. Toki myös uusi omakotitalo on poikinut muutamia projekteja. Mainittakoon esim. monihuoneäänentoistojärjestelmän rakentaminen.

Siinäpä se lyhykäisyydessään, palataan asiaan postausten muodossa 🙂

anssi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta