Kun kaikki ei mennytkään kuin elokuvissa

Tää viikko on alkanut melkoisen aktiivisilla merkeillä. Viimeiset pari viikkoa otin kevyemmin treenien kanssa ja nyt tuntuu, että energiaa on kerääntynyt tuonne sisuksiin vaikka kuinka! 

Maanantai-iltana tuli sellainen ”nyt on pakko tehdä joku treeni” -fiilis 😀 Vaikka kello oli jo puoli 10 illalla ja olin melko väsynyt taas sen tosi rennon (lue: aikamoista juoksemista koko viikonloppu, mutta silti kivaa!) viikonlopun jälkeen. Uusimmassa FitBody-lehdessä oli Gabriella Bankutin jalkatreeni kahvakuulan kanssa ja tämä treeni oli houkutellut mielessäni jo jonkin aikaa. Eli mikäs sen parempi iltatreeni kuin jalat kahvakuulan kanssa! 

Jep jep. Oli hyvä treeni ja kyllä taas kroppa kiittää! Vaikken tehnyt kuin 2 sarjaa jokaista liikettä, sai lihakset kyllä hyvin tuntumaa ja tiistaina huomasi etenkin etureisissä, että on vähän kyykätty.

Tiistaina kävin tekemässä käsitreenin. Nyt lähes joka viikko tapahtuu kehitystä käsissäkin, loistavaa! Aiemmin on tuntunut, että kehitystä tulee vain reisiin, mutta uuden ohjelman ja lyhyempien sarjojen sekä isompien painojen ansiosta myös käsiosasto on alkanut saaman muotoa 🙂
Keskiviikkona olin treenaamassa PT:n kanssa. Oli taas huippu treeni ja tosi raskasta! Kannattaa ehdottomasti kokeilla treenaamista vaikkapa juuri tuolla Mäkelänrinteen Uintikeskuksen katsomon ”päällä” 😉 On meinaan aika erilaista kuin hyvin ilmastoidulla viileällä salilla! Puolessa välissä treeniä kuitenkin jouduin antaa periksi. Lihakset veti ihan totaalisesti maitohapoille ja kädet tärisi. Eli ei mennyt ihan niin kuin elokuvissa, mutta joskus se raja vaan tulee vastaan. 
Tänään olis tarkoitus käydä testaamassa Team Noran FitBody Challenge -nettivalmennuksen jalkapäivä 🙂 Tästä lisää juttua kunhan on treeni tehty! Valmennuksesta on muuten lokakuun ajan menossa suosittelukampanja eli kun suosittelet valmennusta kaverille, saat -50 % alennuksen valmennuksesta!
Huh, perjantai! Hauskaa viikonloppua,
<3 Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta