Kun treenibloggaaja kuntosalijäsenyytensä irtisanoi

Näin siinä pääsi käymään! Treenibloggaaja eikä kuntosalijäsenyyttä enää. Mitä ihmettä? Tästähän voisi vetää vaikka millaisen 7-päivää lööpin 😀 haha!

Eilen todettiin Mr. A:n kanssa, että ei olla salilla käyty kohta kahteen kuukauteen. Miksi siis maksaa treenioikeidesta, jos sitä ei käytä? No niinpä! Ei miksikään! Mutta mitäpä treenaamiselle nyt sitten tapahtuu? Eihän sitä ole kuitenkaan tarkoitus lopettaa, päinvastoin.

Tällä hetkellä illat ja viikonloput pyörivät tiiviisti oman kodin parissa, mutta kuten jo aiemmin mainitsin, viime viikonloppuna käytiin mökillä, jossa päädyttiin tekemään aivan loistava treeni rannalla. Haastava alusta sekä kehon oma paino että rannan kivet toimivat loistavasti ja saatiin aikaan erittäin hyvä treeni. Tämä laukaisi taas halun alkaa treenata tämän tauon jälkeen enemmän! Kyllä treenistä vaan tulee aina niin loistava olo <3

Tietenkään se, että ei ole kuntosalijäsenyyttä ei oikein edesauta tätä treeni-innon jatkamista, mutta muistatteko, kun joskus kirjoitin, että me ”perustetaan” kotiin sali (jos et, voit lukaista täältä!)? Meillä on yläkerrassa tilaa aulassa sekä toisessa makkarissa sen verran, että sinne mahtuu näppärä kotisali ihan hyvin. Nyt on vihdoin tullut aika sille! Jee! 🙂 Lukuisia epäilyksiä on ihmisillä ollut liittyen siihen, tuleeko kotona treenattua, mutta aion todistaa ne vääräksi, kun vaan laitteet saapuvat kotiin. Millainen sali meille lopulta sitten tulee? Tähän vastaukseen palaan toisessa postauksessa, kun saadaan salia valmiiksi 🙂

<3:llä Jenna
// I canceled my gym membership yesterday, but I’m not breaking off my relationship with gym workout, because we are building up our own gym at home! Can’t wait!
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta