Kuokka maahan

Eli talon pohjatyöt on käynnistetty! Vihdoin! Tähän väliin pikku tuuletukset 😉 Tiistaina tuli viesti, että keskiviikkoaamuna kaivinkone saapuu tontille ja aloituskokous pidetään päivällä.

Tästä ei montaa tuntia mennyt, kun pohjat oli kaivettu täyttöä varten valmiiksi. Vasta nyt, kun konkreettisesti tontilla tapahtuu, alkaa ymmärtämään, että ei hitto, mehän rakennetaan se talo, josta 7 vuotta puhuttiin.

Alan kyllä vakavasti uskoa siihen, että haaveilla on tapana toteutua 🙂

Tässä Pinterestistä muutama kuvitus- ja inspiraatiokuva. Sisustus talossa tulee olemaan (ainakin tämän hetken mielen mukaan 😉 ) vaalea ja valoisa! Ehkäpä jotain näihin kuviin liittyvää..

PicMonkey Collage1 PicMonkey Collage2

Me vietettiin tämä viikonloppu Hangossa Mr. A:n synttäreiden kunniaksi. Jos paikkaan voi rakastua, niin kyllä, rakastuin Hankoon! Kuinka hienoa olisi asua merenrannalla ihanassa pitsihuvilassa?! No, tämä haave jääköön nyt vain haaveeksi, katsotaan vaikkapa eläkkeellä sitten 😉 Kuvia ja tunnelmia tästä viikonlopusta tulee blogiinkin jossain vaiheessa.
Rentouttava sunnuntaita! Muistithan siirtää kelloa?
<3:llä Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Kuokka maahan”

  1. Hei mistäköhän nuo ihanat tikapuut ovat? Olen yrittänyt metsästää samantapaisia:)

  2. En valitettavasti osaa sanoa :/ Ovat kyllä ihanat! Voisiko löytää jostakin pienemmästä "kivijalkasisustusliikkeestä"?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta