Kuulatreeniä ja muuta mukavaa

Huh! Vihdoin 2,5 viikon lomareissun jälkeen on palattu kotiin 🙂 Kyllähän se niin on, että lomalla on aina kiva olla, mutta kotiinkin on kiva joskus palata.. Ja tulihan sitä tosiaan kierrettyä taas puoli Suomea: Ensin mökillä idässä, sitten Keski-Suomessa asuntomessuilla ja rallihumua ihmettelemässä (näin muuten Latvalan, hihi!) ja lopuksi Tampereen seudulla vanhempieni luona mm. raksahommia ja muuten vaan lomailemassa. Mutta loma ei suinkaan ole vielä ohi, sillä tämä viikko vielä saadaan nauttia helteistä! Ja sitten muutama viikko töitä ja taas lomareissua, mutta siitä sitten myöhemmässä vaiheessa lisää.. Nyt eletään vielä lomafiiliksissä!

Koska salitreenistä on ollut nyt taukoa ihan mukavasti, niin on ollut mukavaa keskittyä muihinkin liikuntamuotoihin! Oon kyllä ihan hurahtanut esimerkiksi niihin TRX-naruihin sekä kahvakuulailuun! Eilen illalla tuli sellainen fiilis, että jotain liikunnallista on vielä tehtävä, vaikka viikkoon kuuluikin pyöräilyä, asuntomessuilla 5 h kävelyä ja ”porrasjumppaa”, uintia ja olkapää sekä vatsalihastreeni, niin ja sitä TRX-treeniä.. Joten mikäs sen helpompaa, kuin levittää jumppamatto lattialle ja ottaa kahvakuulasta kiinni! 

Tänään oli siis paluu kotiin, ainakin hetkeksi. Huomenna olisi hyvää aikaa järkätä työhuone uuteen uskoon. Se on nyt ajanut vähän ”romuvaraston” virkaa, joten olisi mukava saada siitäkin toimivampi 😉
Pari kivaa juttua on tulossa pian, blogiinkin liittyen, mutta näistä kerron heti, kun asiat varmistuu. Sen verran voin paljastaa, että eilen allekirjoitin erään sopimuksen blogiin liittyen. Olkaahan kuulolla ! hihih!

 

Tein vaihteesta pelkän jalkatreenin, joka koostui seuraavista liikkeistä:

  • Bulgarialainen kyykky 3×10 / jalka
  • Perus kyykky 3×10 (+viimeisten toistojen jälkeen 10 s pito alhaalla)
  • Luistelukyykky 3×10 / jalka
  • Lantionnosto siten, että kuula lantion päällä 3×10 (+viimeisten toistojen jälkeen 10 s pito ylhäällä)
On kuulkaas jalat, etenkin sisä- ja takareidet sekä pakarat, olleet aika hellinä tänään! Näköjään ihan tehokas treeni tuokin. Kuvia nyt ei valitettavasti muistanut enään siinä 10 aikaan illalla ottaa.. (postauksen kuvat mökiltä!)
Ja loppuun taas muistuttelen huipusta kahvakuula-alesta! Blogin lukijat saavat elokuun loppuun asti kahvakuulat 15 % alennuksella Kuntokauppa.fi:stä koodilla KUULAT15! Kuulasivuille suoraan tästä 🙂 
Mukavaa viikon jatkoa!
<3 Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta