Kuulumisia ja fiiliksiä

Selailin läpi vanhojen blogitekstieni otsikoita ja huomasin, että en oo kirjoitellut ihan perus kuulumisia teille pitkään aikaan. Treenien lisääntymisen myötä on vihdoin kiva jakaa teille treeniohjelmiani sekä treenipainoja, näiden jakaminen tänne blogiin motivoi myös mua kehittymään ja hikoilemaan salilla! Myös reseptit ovat saaneet tosi hyvän vastaanoton teiltä lukijoilta, niitä täytynee kehitellä lisää?! Mutta nyt muutama sananen siitä, mitä mulle kuuluu ja fiiliksistä näin yleisesti 🙂
Viime viikko meni siis lomaillessa ja nyt pikku hiljaa pääsee taas takaisin ”normaaliin” sairaslomalaisen arkeen. Oon ollut pari päivää kyllä vähän tööt.. Johtuuko tuosta 2 tunnin aikaerosta vai siitä, että jonkin sortin flunssa iskee. Ehkä molemmista. Tämän takia en oo salille palaamisen kanssa ottanut paineita. Täytyy nyt ensin parantua kunnolla ja toivottavasti ensi viikon alusta pääsee taas pumppaan jalkoja!

Loman aikana tuli pikkuisen myös herkuteltua. Ei mitään hirveetä mättömässäystä, mutta jokunen karkki ja sipsi päivässä sekä muutama lasi viiniäkin tuli kipattua. Silloin tällöin tällainen ”irtiotto” normaaleista arkirutiineista on mukavaa, mutta nyt keho kaipaa selvästi takaisin sitä oloa, jonka saa terveellisistä ruokavalinnoista sekä liikunnasta. Oon huomannut, että esim. rakastamani suklaa aiheuttaa mulla tosi huonon olon. Maha turpoaa ihan palloksi.. Eli parempi pysyä herkkujen osalta hedelmissä tai vaikka täältä löytyvissä resepteissä (tuo linkitetty puuroreseptipostaus sai muuten kerrassaan mahtavan määrän katseluita! kiitos teille <3 ).
Jotenkin hassua, että vielä vuosi sitten lähes jokapäiväiseen tai ainakin joka toiseen päivään kuului tavalla tai toisella joku herkku. Oli se sitten muutama karkki, pulla tai kourallinen sipsiä. Näitä oli vain saatava. Nyt jos tulee mässättyä vähän enemmän, tulee huono olo. Tämän kun muistaisi aina, kun herkkuhimo iskee! Onneksi kuitenkin normaali arkena herkuttelen vain lauantaisin, jos silloinkaan 🙂 Kyllä se terveellinen ruoka on kuitenkin parempi ”herkku” kuin vaikka karkit!

Flunssan ja väsymyksen lisäksi tän hetken fiiliksiä on kiitollisuus ja innostus. Harvemmin sitä ymmärtää pysähtyä hetkeksi ja miettiä, miltä just nyt tuntuu. Nyt kuitenkin on aika hetkeksi ottaa mietintätauko. Kiitollisuutta tunnen monestakin asiasta. Siitä, että mulla on elämä hyvällä mallilla. Siitä, että mulla on ihana mies ja perhe. Siitä, että mulla on kaksi iloista koiraa. Siitä, että oon löytänyt harrastuksen, josta oikeasti tykkään. Siitä, että olkapää paranee tosi hyvää vauhtia. Oon kiitollinen myös siitä, että blogilla on alkanut mennä tosi hyvin. Tästä kiitos kuuluu tietysti teille lukijoille! Ilman teitä olisin varmaan jo lyönyt hanskat tiskiin, mutta just te saatte mut innostumaan ja jatkamaan kirjoittamista, josta nautin erittäin paljon!

Tästä kirjoituksesta tuli taas vaihteesta tällainen sekametelisoppa, mut kuvaa kyllä mun tän hetken oloa hyvin, haha 😉 Toivottavasti ymmärrätte mitä ajoin takaa!

Kirjoittelin innostuneena ylös postaus-ideoita huimat 8 kpl, mutta laittakaa ihmeessä tulemaan kommenttia, jos teillä on jotain ideoita, joista haluaisitte, että kirjoittelen!

Ihanaa viikonlopun alkua,

Jos haluat seurata mun höpötyksiä enemmänkin:

Liity lukijaksi blogin vasemmasta sivupalkista
Tykkää >  Facebook
Seuraa > Instagram
Seuraa > Bloglovin
Seuraa > Blogilista

jenna

2 vastausta artikkeliin “Kuulumisia ja fiiliksiä”

  1. Mun mielestä tällaisia tavallisia kuulumispostauksiakin on just kiva lukea treeni- ja hyvinvointijuttujen ohessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta