Lauantai-illan käsitreeni

 

Kyllä, luit aivan oikein! En ihan heti keksi, että mikä voisi olla parempi tapa viettää launtai-iltaa kuin treenata? Esimerkiksi juuri habaa, ojentajia ja olkapäitä! 😉

Salille asti en jaksanut kuitenkaan lähteä, mutta se ei treenin tehoa muuttanut. Tänään on kuulkaas pelkkä käsien ojentaminenkin ollut sen verran haastavaa, että taisi mennä oikeaan paikkaan eilisen pumppailut!
Käsitreeni
Lämmittelyksi tee liikkeitä 2-3 x 20 sen verran pienillä painoilla, että tunnet lihasten lämpenevän, mutta että liike ei ole raskas.

Tee kutakin liikettä 3-4 sarjaa, 8-12 toistoa. Liikkeiden alla on mun toistomäärät sekä painot näkyvillä.

1. Pystypunnerrus

3 x 5 (9 kg / käsi)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Hauiskääntö

10, 9, 10 (6 kg)OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Vipunostot sivulle

9, 8, 9 (4 kg / käsi)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA4. Ranskalainen punnerrus

4 x 12 (8 kg)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5. Keskitetty hauiskääntö

12, 10, 10 (4 kg)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treeniä tehdessä tuntui etenkin ranskalaisessa punnerruksessa sekä keskitetyssä hauiskäännössä aika kevyeltä. Meiltä puuttuu sellaiset miniminikiekot, joten en lähtenyt nostamaan painoja, koska korotus olisi ollut pari kiloa. Salilla sitten edetään pikku korotuksin! Tänään kuitenkin tosiaan huomasi, että etenkin haukkariosasto sai kyllä eilen todella hyvän treenin, joten ehkä nuo painot olivatkin ihan hyvät 🙂

Painojen nostamisen kanssa olen noudattanut sellaista sääntöä, että joka kerta yrittää saada joko yhden toiston enemmän tai siinä vaiheessa, kun toistoja menee se 10-12, nostaa painojakin. Tämä on kyllä toiminut hyvin ja näin kehitystäkin tapahtuu. Tietenkään joka kerta ei ylöspäin mennä, mutta suurimmaksi osaksi kyllä!
Treenien täytteistä alkavaa viikkoa,
<3:llä Jenna
P.S. Säädettävä vinopenkki saatu testiin Kuntokauppa.fi:stä! Ensimmäiset fiilikset penkistä: toimii ja on erittäin tukeva sekä mukava! 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta