Leg day: hate or love?

Jalkapäivä taitaa olla yksi niistä eniten mielipiteitä herättävistä päivistä salilla. Joku tykkää, joku ei, joku jopa rakastaa! Itselläni on ehkäpä näitä kaikkia fiiliksiä: Treenaaminen on alkuun mukavaa (sen ekan sarjan verran 😉 ), sitten alkaa ”ärsyttää”, kun happi loppuu ja heikottaa 😛 ja päivän kahden jälkeen tuntuu mukavasti siltä, että jotain tuli tehtyä noilla alakerran lihaksillakin! Lopputulos on varmaankin se ”rakastamisen” arvoinen juttu sitten joskus, kun todella näkee, että rankasta työstä onkin ollut sitten jotain hyötyä! Alla oleva kuva kuvaa hyvin tätä päivää 😉 ja varmasti huomenna mennään vielä heikommin.. Mutta se kuuluu asiaan! 

Leg day waddle. This is how i felt walking around campus today
http://www.pinterest.com/pin/226798531208006247/
Tietynlainen lihaskipuhan kuuluu joka treenin jälkeiseen olotilaan, ja ilman sitä tulee fiilis, että tuliko sitä kuitenkaan treenattua riittävän kovilla vastuksilla ja tosissaan? 
Eilen siis oli taas viikon eka treeni (joo olis pitänyt mennä jo maanantaina, mutta… ) ja tietysti se jalkapäivä! Etureisiä, takareisiä, peppua ja pohkeita. Isoja lihaksia on kyllä raskasta treenata ja etenkin tuota peppua, jonka treenaamisen olen varmaan aiemmin laiminlyönyt lähes täysin, koska nyt vasta parin viikon ajan (siis uuden ohjelman ajan) on tuntunut, että sitäkin osastoa on ”rääkätty” ! 

Aina niin ihanaa prässiä:

Lisäksi myös reiden lähentäjiä ja loitontajia tuli treenattua. Ja kevyeksi lopuksi vielä keskivartalotreeni 🙂 Ja kaiken kukkuraks mulle tuli hiki! Siis mulle ei tuu ikinä salilla hiki, mutta nyt uus ohjelma on sen verran rankempi, että naama ja selkä on kyllä märät treenin jälkee. Ehkäpä hyvä niin, tietääpä tehneensä jotai 😉
...but the two days after leg day... Not so much. Damn DOMS.
Pitäähän siitä kuitenkin tykätä, vaikka se sattuu!

Mikä on teidän mielipide jalkapäivästä? 🙂

Smoothien tekoa

Rahkaa ja mansikoita

Piti ne kumpparit sitten kaivaa talvisäilöstä… loskaa…

Tällaista tällä erää. Kävin tänään reippaana tekemässä rinta-selkä -treenin. Siitä lisää lähiaikoina, nyt vedän levyks sohvalle ja katson Maajussille Morsian -ohjelman loppuun 😛
<3 Jenna
jenna

2 vastausta artikkeliin “Leg day: hate or love?”

  1. Kauhulla aina ootan jalkapäiviä, mut sit treenin jälkeen tuntuu hyvältä kun on kunnon polte jaloissa 😀

  2. Jep! Samat fiilikset mulla aina viikon alussa ennen jalkapäivää, mutta sitten kun sen saa tehtyä niin on kyllä loistava fiilis! Tosin jalat nyt tärisee, mutta kevyt palautumislenkki vaikka kuntopyörällä toimii !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta