Lempeä kanakeitto

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lempeä kanakeitto
(5-6 annosta)

  • 600 g kanan filesuikale
  • noin 0,5 kg porkkanoita
  • 1 sipuli
  • 200 g maissia
  • 2 pss nuudeleita tai 200 g täysjyväpastaa
  • 1 paprika
  • 2 maustepussia nuudeleista (kana)
  • pippuria
  • suolaa
  • öljyä paistamiseen

Kuori ja pilko porkkanat. Laita ne kattilaan ja lisää vettä sen verran, että porkkanat peittyvät (noin 1 litra). Lisää joukkoon nuudelimausteet.

Paista kanat pannulla, mausta suolalla ja pippurilla. Halutessasi voit laittaa kanojen joukkoon myös valkosipuli- ja paprikajauhetta. Kuori ja pilko sipuli ja kuullota se pannulla.

Lisää ainekset kattilaan. Laita joukkoon myös maissit sekä paprikakuutiot.

Aivan lopuksi lisää nuudelit. Anna kiehua vielä hetki ja herkuttele!
Maukasta keskiviikkoa,
<3:llä Jenna

jenna

9 vastausta artikkeliin “Lempeä kanakeitto”

  1. Kuulostaa tutulta, oon kans tehnyt aika lailla samoista aineksista ihan täydellistä kanakeittoa. Jos joskus tekee mieli vaihtelua niin suosittelen lämpimästi kookosmaitoa/-kermaa ja currytahnaa ym. mausteita! 🙂

    Tiedänpäs mitä teen tänään ruoaksi. Kanakeitto on muuten ehkä maailman parasta lohturuokaa. Jos on kipeänä/väsynyt niin mikään ei oo niin mukavaa kuin istua sohvalla tai sängyssä peittojen keskellä ja syödä kanakeittoa 😀

  2. Kiitos vinkeistä! Tuo kookosmaito on varmasti tosi hyvä lisä 🙂

    Kanakeitto on hyvää ja etenkin näin syksyllä tulee keittojakin syötyä enemmän! Kiva, kun löysit ruokavinkin 🙂

  3. Moro! Tein tänään tätä ja tulin tosi hyvää! Jää varmaan kyllä meidän talouden vakkariarkiruuaksi. Nuudeli kylläkin imasi ahnaasti kaiken liemen itseensä, mutta menee tämä näinkin. 😀 Kiitos reseptistä!

  4. Kiitos ohjeesta, tein tänään ja oli aivan sairaan hyvää! kattila tyhjeni turhankin nopeasti, joten ens kerralla pitää tehä isompi satsi! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta