Lomakooste 1.

Te, jotka seuraatte mun Instagram-tiliä, huomasitte varmasti, että olin viikon Teneriffalla 🙂 Keksittiin joululomalla ottaa äkkilähtö Teneriffalle mieheni sekä veljeni kanssa. En huudellut matkasta kovinkaan paljoa, mutta palasimme eilen takaisin Suomeen ja loma tuli kyllä tarpeeseen! Hassua sanoa näin, kun oon viimeiset 1,5 kk ollut sairaslomalla, mutta kyllä tää neljän seinän sisällä nököttäminen alkaa jo tuntua.. Ja tietysti matkakumppanit saivat ansaitsemansa tauon töiden keskellä.
Vietettiin viikko Puerto de la Cruzissa Teneriffan pohjois-osassa. Lämpötilat pysyttelivät noin 20 asteessa, mutta kyllä tuokin lämpö teki hyvää! Pari kertaa ajettiin etelään hieman lämpimimmille rannoille ottaamaan aurinkoa. Käytiin myös ihanassa Loro Parque -eläintarhassa, joka on rankattu Euroopan parhaaksi ja maailman 3. parhaaksi eläintarhaksi. Suosittelen! Ajeltiin myös Teide-vuorelle yhtenä päivänä. Kaiken kaikkiaan mukava loma! 
Alla muutama kuva kännykästä ja GoProsta, laitan järkkäristä vielä muutaman kuvan teille kunhan saan kuvat koneelle 🙂 Ja miten oli treenien laita loman aikana? Tein yhden porrasteenin, jonka jaan teille myös seuraavassa lomakoosteessa!

Ai niin, kävin tänään lääkärin ja fysioterapeutin luona ja olkapää on parantunut tosi hyvin! Parin kolmen viikon päästä sit kumpparijumpat käyntiin 🙂
Mukavaa keskiviikkoa,
Jos haluat seurata mun höpötyksiä enemmänkin:

Liity lukijaksi blogin vasemmasta sivupalkista
Tykkää >  Facebook
Seuraa > Instagram
Seuraa > Bloglovin
Seuraa > Blogilista 
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta