Lomakooste 2.

Kirjoittelin teille keskiviikkona ekan lomakoosteen, joka löytyy täältä, ja nyt tulee sit toinen kooste 🙂 Lähinnä haluan jakaa teille vielä kuvia, joita löytyi järkkäristä!
Aluksi tunnelmia Loro Parquesta. Käytiin pari vuotta sitten samaisessa eläintarhassa ja oli mukava huomata, että eläintarha pyrkii kehittymään koko ajan. Muutamia uusia eläimiä oli tullut sekä hieno iso eläinklinikka.

Seuraavat kuvat Teiden-matkalta ja viimeisessä kuvassa vuoristotie Mascan kylään ja itse kylä 🙂

Mun piti tässä postauksessa jakaa teille porrastreeniohjelma, mutta koska en osannut karsia näitä kuvia, kirjoittelen sen vielä ihan omana juttunaan 🙂 
Ootko käynyt Teneriffalla? Jos, mitä paikkaa/paikkoja suosittelisit? 🙂 
Mun mielestä näkemisen arvoisia ovat ainakin Teide (kannattaa varata liput etukäteen netistä, jos haluat mennä hissillä melkein huipulle asti!), Loro Parque sekä kannattaa vuokrata auto ja ajella pitkin vuoristokyliä 🙂
Rentouttavaa viikonlopun jatkoa!
Jos haluat seurata mun höpötyksiä enemmänkin:

Liity lukijaksi blogin vasemmasta sivupalkista
Tykkää >  Facebook
Seuraa > Instagram
Seuraa > Bloglovin
Seuraa > Blogilista

jenna

4 vastausta artikkeliin “Lomakooste 2.”

  1. Aika hassu sattuma, oltiin poikaystävän kanssa Puerto de la Cruzissa 16-23.1 ja kattelin lähtiessä sunkin kuvia instasta 😀 Loro on kyllä näkemisen arvoinen, samoin Teide ja orkideapuutarha!

    Pauliina.K

  2. Tosi hienoja kuvia ja hienoa, etttä teillä oli hauskaa Teneriffalla! Aivan upean näköisiä nuo vuoristot. Mutta oletko tietoinen merinisäkkäiden, erityisesti valaiden/delfiinien kohtelusta merieläinpuistoissa?
    Toivottavasti en häiritse saarnallani, mutta lyhyesti sanottuna elämä vankeudessa aiheuttaa eläimille stereotyyppistä käytöstä, kuten betonin pureskelu (muun muassa Loro Parquessa oleva Morgan harrastaa tätä). Koska laumat ovat vankeudessa keinotekoisia, eri valaiden välille (ja välillä kouluttajiaan kohtaan) syntyy paljon aggressiota. Kuvassasi yksinään hyppäävä Skyla erotettiin äidistään jo Kalinasta jo kaksi vuotiaana, kun taas luonnossa jälkeläiset voivat elää äitinsä kanssa koko elinikänsä. Suosittelen katsomaan Blackfish-dokumentin, joka antaa erilaisen näkökulman päältäpäin niin hauskannäköiseen toimintaan. Dokumentissa on toki muutamia epäkohtia, mutta pääosin siinä on hyvä ajatus.
    Kommenttini venyi hieman turhan pitkäksi, mutta halusin vain kertoa, mitä puiston kulissien takana tapahtuu.Itsekin olen ennen ihastellut kaikenlaisia merieläinpuistoja, kunnes sain tietää lisää aiheesta. Sen jälkeen minua on harmittanut, että olen kannattanut kyseistä toimintaa.

  3. Kiitos! Etkä häiritse ollenkaan "saarnallasi". Olen kyllä tietoinen eläinten oloista vankeudessa ja etenkin juuri valaista sekä niiden harmillisesta käytöksestä ohjaajiaan kohtaan silloin tällöin. Tietenkään ei ole oikein villieläimiä irroittaa luonnollisesta elinympäristöstään, mutta ajattelin ehkä niin päin, että kun jo ovat tuolla niin niitä on kiva mennä katsomaan. En tiedä onko ajatukseni oikein vai väärin, mutta toivon, että eläimet kuitenkin saavat mahdollisimman hyvät olot puistossa. Ainakin niille tarjotaan virikkeitä, jos ei muuta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta