Luova tauko

Tässä flunssan häiritessä jo reilu viikon meidän perheen elämää on treenaaminen jäänyt taas tauolle. Vuoden aloitus ei ole ollut helpoimmasta päästä aktiivisemman elämän suhteen, mutta toivottavasti pian selätetään viimeisetkin tien tukot ja päästään taas kiinni siihen meille parhaaseen arkirytmiin treeneineen päivineen 🙂

Me on jo jonkin aikaa pohdittu tämän blogin tulevaisuutta. Melkein neljä vuotta tätä on tullut kirjoiteltua, joten bloggaamista voisi jo kutsua elämäntavaksi. On se kuitenkin jotenkin niin koukuttavaa ja mukavaa! Valokuvaaminen on noussut koko ajan entistä suurempaan rooliin ja tekstejä on syntynyt, kun on vain asettunut näppikselle ja antanut ajatuksen juosta. Mutta kuitenkin ne asiat, joista ollaan kirjoitettu, tuntuu olevan jotenkin kuluneet loppuun. Salitreenejä on jaettu varmasti satoja tänne, on erilaisia vinkkejä kehonhuoltoon sekä ruokapuoleen ja ihan yleiseen hyvinvointiin. Välillä on kurkistettu sinne ihan tavalliseen arkeen ja välillä kirjoitettu vain mielen päällä olevista asioista. Näiden lisäksi on kuntoutettu olkapäätä sekä viimeisimpänä Anssin leikkauksesta selviytymistä.

Mutta kuten sanottu, tuntuu, että kaikki on jo kerrottu. Jos vielä julkaistaan juttuja treeneistä ja muusta, on se jälleen kerran vain vanhan kertaamista. Ei mitään uutta. Se, että tällä hetkellä elämä on niin kovin tavallista, ei motivoi meitä juurikaan kirjoittamaan eikä taas varmasti kiinnosta teitä lukijoitakaan.

Kuitenkaan tätä blogia ei rohkenisi ihan näin kevyesti lopettaakaan, koska on se kuitenkin ollut niin iso osa elämää jo monen vuoden ajan. Tämän takia päädyttiinkin pitämään aluksi luova tauko ja katsotaan, josko se motivaatio sieltä heräisi vielä! Jos ei, niin sitten pitää pohtia asiaa uudemman kerran!

Älkää siis ihmetelkö ihanat lukijat, jos tämä kanava on hetken hiljaa 🙂 Me vaan tarvitaan nyt pikku breikki!

-J & A

jennaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta