Mä kasvan!

Kuinka usein kuulet, että nainen iloitsee siitä, kun aiemmin käytetyn koon vaatteet eivät enää tuppaa mahtua päälle? No täällä on nyt yksi sellainen! Kävin eilen shoppailemassa tarkoituksena löytää jotakin kivaa viikonlopulle ja sovittelin erilaisia paitoja ja housuja. No, eihän se mun tuttu ja turvallinen S-koko enään sopinutkaan päälle 🙂 Olkapäiden ja käsien kohdalta teki kyllä melko tiukkaa, ja loppujen lopuksi mieheni piti auttaa, jotta sain paidan pois päältä 😛 No, nyt kaapissa on uusi M-koon paita ja mukavat farkut!

Aamupalan ja välipalan tekoa

Muutakin mukavaa on tapahtunut tällä viikolla: kävin keskiviikkona katsastamassa minulle uuden salin Porvoon Kuntoklubin ja ihastuin paikkaan saman tein. Salilta löytyy kaikki tarvittava: kaksi eri salipuolta, toinen kaikille ja toinen vain naisille (naisten puoli on ollut hyvinkin tyhjä, joten siellä on ollut hauska treenata itsekseen ja sieltä löytyy ns. miesten laitteet eli tankoja ja vapaita painoja 😉 ), kuntosalin lisäksi voi kokeilla erilaisia ryhmäliikuntatunteja yms. 

Keskiviikkona tein etu- ja takareidet ja pepun. Jalkaprässiä kokeilin pitkästä aikaa ja kyllä treeni taas otti taas koville! Kävely ollut hitusen hankalaa tänään 🙂 Tänään oli sitten rinta-haba-vatsa päivä. Hauista kiusasin muun muassa keskitetyllä hauiskäännöllä scott-penkissä ja vatsat saivat myös kunnolla osansa treenistä: perinteinen vatsarutistus, jalkojen nosto penkillä, vatsarutistus laitteessa ja lopuksi vielä hoover. 

Huomenna on vuorossa ns. vapaasyöntipäivä ja ohjelmassa päivällä Ferin kanssa Match Show ja illalla ystävien luona illanviettoa 🙂 Hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua teille!

P.S. Aika huippua, kun tällä blogilla on jo yli 2000 kävijää!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta