Maanantai – Viikon pahin vai paras päivä? (sis. selkätreenin!)

J:

Jälleen on uusi viikko korkattu! Maanantait on aina vähän sellaisia starttipäiviä ainakin allekirjoittaneen viikossa. Nykyään uusi viikko tulee aloitettua melko armollisesti. Aamulla annan itselleni (ja Anssille 😉 ) luvan nukkua normaaleja arkiaamuja pidempään ja tänäänkin herättiin vasta hieman ennen kasia. Kiitos liukuva työaika <3 On se vaan kiva aloittaa viikot hieman rennommalla otteella ja sitten tsempata mm. niissä aamuissa loppuviikkoa kohden.

Muutenkin maanantait on sellaisia, että mitään suurempaa hässäkkää ei tykkää sille päivälle järjestää. Ehtiihän sitä myöhemminkin! Hommia tosiaan olisi: nurmikon leikkuuta, tavaroiden järkkäilyä, terassin rakentelua ym., mutta ei jaksa ottaa stressiä 🙂 Kyllä ne hommat siitä hiljalleen hoituu. Ihan täysin tekemättä mitään ei kuitenkaan osaa olla, joten tänään järkkäiltiin vähän kotisalia siltä osin, kun nyt voi. Lisäksi testasin uutta salia pienimuotoisella selkätreenillä:

Maanantain ”rento” selkätreeni
Lämmittelyksi kulmasoutua tangolla (esim. crosstrainer sopisi hyvin)
1. Leuanveto (avustettuna) 3 x 5-8
2. Kulmasoutu tangolla 3 x 12-15
3. Maastaveto 3 x 10-12
Tein treenin kevyemmillä painoilla kuin normaalisti, joten sarjatkin olivat pidemmät tällä kertaa. Tehokasta ja suhteellisen nopeaa!

Ehkä se maanantai on se viikon paras päivä, koska uusi viikko ja kaikki sen mukanaan tuoma kiva on vielä edessä 😉


// Monday, maybe the best day of the week!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta