Maastaveto – mikä ihana liike!

Nyt alkaa flunssa olemaan taltutettu ja treenaaminen alkaa taas tuntua suht normaalilta 🙂 Viime sunnuntaina ja tämän viikon keskiviikkona kävin salilla, kevyesti koitan ottaa vielä, että tuo flunssa ei vaan uusisi. Toinen puolisko on pari viikkoa ollu melkoisen kipeä tuossa sängyn pohjalla, mutta onneksi ei tauti oo tarttunu meikäläiseen enää ! (kuuluisat viimeiset sanat?!) Eli siis.. Salilla keskiviikkona tuli tehtyä seuraavat liikkeet (painoja en kehtaa laittaa, hah): 

maastaveto
askelkyykky (levypainot molemmissa käsissä)
kulmasoutu tangolla
etureidet 
pohkeet
vatsat (normi, vinot + jalkojen nosto roikkuen (onko tälle joku parempi nimi?!))
Niinkuin sanoin, piti ottaa kevyesti, mutta aina jossakin vaiheessa tuppaa iskemään sellainen ”kyllä mä nyt vähän enemmän tähän laitan näitä painoja”-fiilis ja niin kävi tuossa maastavedossa.. No pari päivää on kävelty kuin ankka ja pidelty selkää, töissä tämä on varsinkin aiheuttanut hilpeyttä 🙂 Toivotaan, että lihakset alkais hiljalleen tottua rääkkiin, eikä ihan joka treenikerran jälkeen kipeytyis yhtä pahasti!

 Huilia sarjojen välissä.
 Pinkkiä palaria ja kanapastaa 🙂 
Tänään oli pakko tehdä palauttava treeni ”kotisalilla” crossarilla, kun ei tuo koirien lenkitys tuntunut riittävän. 25 min ja 5,5 km setti oli taas ”kevyt”, mutta jalat tuntuivat ainakin vetreytyvän. Vielä illalla olisi tarkotus vähän venytellä, jotta sais tuon jumiutuneen alaselänkin taas liikkumaan 🙂 
 Kotisalin varustusta.
Sunnuntaina viimeistään taas salille ja silloin vois koittaa ottaa joitakin kunnollisia treenikuviakin 🙂 
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta