Mandel Showroom

Kävin eilen elämäni ensimmäisen kerran showroomissa. Mandel Consulting Oy järjesti toisen kerran Suomessa showroomin, jossa esiteltiin ulkoiluun ja urheiluun liittyviä varusteita talvelle 2014-2015 sekä kevälle ja kesälle 2015. Lisäksi tapahtumassa julkistettiin Suomen mäki- ja yhdistelmämaajoukkueen uusi yhteistyökumppani Julbo. 

Tapahtumassa Julbon lisäksi oli esillä Anitan urheilurintaliivit, Smart Shake:n kerrosshakerit sekä Protin Nutritionin Chicken Breast Fillet, Conversen aurinkolasit (oliko vähän makeita!), Nikwax, Primaloft, Dare 2b, CR7 Cristiano Ronaldo sekä Regatta Great Outdoors. Huh! 

Siis sen verta paljon kaikenlaista nähtävää ja kuultavaa, että saatoin unohtaa jo jotain tärkeetä 😮 Mutta näin treenaajan näkökulmasta just nuo urheilurintsikat, shakerit ja kanafileet jäi ehkä päällimmäisenä ja tärkeimpänä mieleen. Mulla on ollut viime keväästä lähtien käytössä smart shakeri, olisinko Kultsalta ostanut, enkä oo kyllä katunut ostosta! Tosi näppärää, että voi kuljettaa treenijuoman, palarin ja vaikka vitskut mukana yhdessä purkissa 😉 

 

Jo aiemmin tällä viikolla kerroin, että tällä viikolla on pari tapahtumaa, joita vähän jännitän. Eilinen oli siis toinen, mutta näin jälkeenpäin ajatellen se jännittäminen oli ihan turhaa, koska porukka tuolla oli rentoa ja juttu luisti ihan vaivattomasti 🙂 Oon aina jännittänyt aika paljon uusia juttuja, joten se varmasti syynä tähänkin.. Ja lauantaina olisi luvassa Blogger’s Inspiration Day! Mietin pitkään, että osallistunko, mutta uteliaisuus voitti niinkin paljon, että joudun vähän lykkäämään Mr. A:n 30-v. synttäriyllärin aloitusaikaa 😉 hihi!

Onko teistä joku tulossa tuonne lauantaina? En varmaan tunne ketään, mutta siellähän sitä varmasti tutustuu 🙂 

Rentoa iltaa ihanat,

<3 Jenna

jenna

2 vastausta artikkeliin “Mandel Showroom”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta