Meat District – Lähiruokaa ronskilla otteella

 

Meat District on Porvoon uusimpia ravintolatulokkaita. Tiistaina oli aika päästä kokeilemaan, miltä paljon hypetystä saanut ravintola vaikutti ja miltä sen ruoka oikein maistui! Odotukset olivat tottakai korkealla, pitäähän yksi ravintolassa vaikuttavista henkilöistä mun mielestä Porvoon (ellei koko Suomen) parasta ravintolaa SicaPelleä.

Tunnelmaa sekä ruokaa voisi kuvata vaikkapa sanalla ”ronski”. Tällä tarkoitan sitä, että liikaa fine dining hifistelyä ei ollut käytetty, vaan sekä sisustus että ruoka olivat esillä hyvin juuri omana itsenään. Me söimme Half in -menun, joka sisälsi 5 ruokalajia. Meni oli ns. yllätysmenu eli sen sisältö selvisi vasta, kun ruokia eteemme tuotiin. Alkuun tuli leikkelelautanen sekä älyttömän hyvää Bosgårdin lihasta tehtyä tartaria. Lisukkeeksi pieniä vihreitä paprikoita, joita oli hetki grillattu. Joka 100. oli kuulemma tulinen, onneksi se yksilö ei saapunut pöytäämme 😉 Tämän jälkeen oli vuorossa valkosipulietanat paikalla ennen olleen Timbaali-ravintolan ”muistoa” kunnioittamassa. Ensikosketukseni etanoihin (ruokana) ja hyviähän ne ovat! Pääruuaksi oli pitkään riiputettua entrecote-pihviä sekä itse tehtyjä ranskalaisia. Nam! Niin ja olihan lisukkeena myös ihana salaattilautanen.

Jälkiruokaa ei varsinaisesti menuun sisältynyt, mutta tilasimme tarte tatinin vaniljajäätelöllä. Yhdestä annoksesta olisi voinut syödä neljäkin, mutta kyllä se puoliksikin upposi 🙂

Kaiken kaikkiaan loistava kokemus, ei kuitenkaan ihan yltänyt SicaPellen tasolle, mutta suosittelen ehdottomasti käymään!

<3:llä Jenna
// Tasty dinner at a new restaurant Meat District in Porvoo Old Town! I highly prefer to visit there 🙂
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta