Meidän viikonlopun huippukohdat

J & A:

Viime viikonloppu vietettiin pitkästä aikaa kotona ja se oli täynnä vaikka ja mitä. Kuvia ei  juuri tullut räpsittyä (pitäisi herätellä valokuvausharrastus jälleen enemmän henkiin!), joten näette nyt pieniä vilauksia kodistamme, siis niitä, jotka eivät tursua epämääräisiä laatikoita ja muuta tavaraa 😉 Hitaasti hyvä tulee tälläkin saralla! Pahvilaatikoita löytyy vielä lähes joka huoneesta, koska ei olla päästy tekemään sisähommia sitten kesän, mutta jahka ulkona ilmat alkaa kylmetä ja sateet tulevat, niin eiköhän sisältäkin saada taloa valmiiksi. Kirjoitellaan talokuulumisia tarkemmin jossain vaiheessa lisää ja katsotaan nyt mitä ne meidän viikonlopun huippukohdat olivat:

Perjantai

Yhtä hässäkkää koko ilta töiden jälkeen. Jennalla oli hieroja (ihana saada kropan jumit taas auki!), jonka aikana Anssi kävi läpi sekä ruoka- että rauta- että huonekalukaupat. Haki viikonlopun ruuat, hyllyn ruokailutilaan ja pikaisesti käytti koiratkin ulkona. Tehokasta!


Pitkät ja rauhalliset aamiaiset

Viikonlopuista tekee erityisiä just nää pitkät aamiaiset. Koko viikko on yleensä täynnä kaikenlaista hässäkkää eikä juuri ehditä vaan olla, joten lauantai on ihana aloittaa sillä, että keittelee kahvit kaikessa rauhassa ja istahtaa lehden pariin syömään aamiaista ainakin tunniksi.

Ystävät

Perjantaina kahviteltiin ystäväpariskunnan kanssa ja vaihdettiin viimeiset kuulumiset. Lauantai-iltana vietettiin terassin avajaisia toisen ystäväpariskunnan luona (kyllä sen terassikauden voi korkata syyskuussakin!) ja sunnuntaina kokkailtiin yhdessä Anssin siskon & hänen miehensä kanssa. Aivan loistavaa välillä ehtiä näkemään niitä muitakin tärkeitä ihmisiä eikä vain nököttää kaksistaan kotona!

Kodin laitto

Tämä ei ole enää niin ”huippua” meidän arjessa, mutta välillä on aivan loistavaa olla viikonloppu kotona, jolloin saa yllättävän paljon aikaiseksi. Askarreltiin yksi istutuslaatikko valmiiksi, terassin runkoa sekä sisällä jotain pientä 🙂

Pitkät lenkit

Koiratkin nauttivat viikonlopuista, kun pääsevät pidemmille lenkeille!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta