Mikä tekee sut onnelliseksi?

J:

Usein sitä huomaa miettivänsä asioita siltä kannalta mitkä asiat ovat vielä tekemättä tai kesken ja mihin ei ole tyytyväinen. Mitä pitäisi vielä parantaa itsessään, parisuhteessaan tai esimerkiksi kodissaan.

Välillä ihmettelen, että mihin se positiivinen asenne oikein katoaa? Onko se tämä pimenevä vuodenaika vai mikä, kun saa pienen negistelyn päälle? Vai tämä ”tavallinen” suomalainen luonne. No, on mikä on. Mutta jos unohtaisikin sen negatiivisen ajattelun ja keskittyisi positiiviseen? Vaikkapa siihen kysymykseen, mikä tekee juuri sut onnelliseksi?

Onnellisuus koostuu todella pienistä asioita ja on varmaa, että aivan kaikki me löydämme joitakin asioita elämästämme, jotka nostaa hymyn huulille. Tekee meistä onnellisia. Onnellisia ja tyytyväisiä.

Mitä jos pysähtyisit päivän mittaan pariksi hetkeksi, vaikka vain 30 sekunniksi miettimään, mitkä ovat just nyt ne jutut, jotka tekevät musta onnellisen? Jos tuntuu paremmalta, voit toki aloittaa aamun tai illalla nukkumaan mennessä miettiä samaa. Se voi olla aamukahvi tai aamuaurinko. Lenkki raikkaassa ilmassa. Puolison tai lapsen hymy. Koiran hännän heilutus, kun saavut kotiin. Joku aivan pieni juttu.

Saattaa olla, että nämä pimenevät päivät ja illat tuntuvatkin hieman valoisemmilta, kun unohtaa ne negatiiviset jutut ja keskittyy pieniin positiivisiin 🙂

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta