Miksi bloggaan?

Miksi mä bloggaan? Miksi ylipäätään aloin pitämään blogia? 

Oon miettinyt tätä aiemminkin, mutta jotenkin taas nämä kysymykset nousivat mieleen ja ajattelin jakaa ajatuksiani teidän kanssa. 

Kuten jo varmasti moni tietää, aloitin bloggaamisen keväällä 2013. Tarkoituksenani oli alkaa pitää jonkinlaista ”julkista treenipäiväkirjaa”. Myös se, että halusin muuttaa elämäntapani terveellisemmiksi, oli jo silloin blogin kantava idea. Kun aloittaa vakavasti jonkun projektin, esimekiksi tällaisen ”elämäntapamuutos”-projektin, on melko hyvä tapa tehdä siitä julkista. On se sitten julkista vain lähipiirille tai vaikkapa blogin muodossa kaikille. Yksinkertaisesti ei kehtaa lipsua (ainakaan kovin paljoa) tavoitteestaan, kun sitä seuraa useat henkilöt. 

Myös se, että kirjoittaa ajatuksiaan ylös, on jotenkin ”terapeuttista”. Kun näkee ajatuksensa fyysisesti paperilla, on asiat helpompia sisäistää. Monesti blogia kirjoittaessa olen huomannut ja oivaltanut monia asioita, ja olen myös kasvanut ihmisenä. Siis muutenkin kuin fyysisiltä mitoiltani 😉 Sama käy joka maanantai, kun kirjoitan viikkoraportin PT:lleni. Usein joku mieltä askarruttava kysymys tai asia saa ainakin jonkinlaisen vastauksen, kun asian on kirjoittanut näkyville eikä sitä vain pohdi omassa päässään. Tässä siis yksi syy, miksi kirjoitan: opin itsestäni koko ajan uutta ja pystyn kehittymään.

Liikunnan ilo ja kuntosaliharrastukseen hurahdus ovat myös yksi syy. Olen oppinut vaikka kuinka ja paljon niin kuntosalitreenaamisesta, ruuasta, lihaksista, lisäravinteista, vaikka ja mistä. En varmastikaan tietäisi puoliakaan niistä jutuista, jos en kirjoittaisi blogia ja etsisi ja opiskelisi näitä tietoja. Ja mielenkiintoni vain kasvaa, mitä enemmän opin! 

Nautin kirjoittamisesta. Nautin liikkumisesta. Hikoilusta salilla. Fiiliksestä sen jälkeen. Nautin siitä, että olen löytänyt sellaisen harrastuksen, josta olen oikeasti kiinnostunut. Elämäntavan. Niin liikkuminen, salitreenaaminen, kuin bloggaaminen niiden tukena, on muodostunut elämäntavaksi. 

Toki myös se, että olen saanut paljon lukijoita, on erittäin motivoivaa ja kannustavaa! Jokainen kommentti, lukija/jäsen, FB-tykkäys.. Kaikki nämä saavat aina hymyn huulille ja halun jatkaa. Jos voin edes yhtä ihmistä motivoida kohti omia tavoitteitaan, ja toki mielellään terveellisempää ja hyvinvoivaa elämää, olen enemmän kuin tyytyväinen! 

Te lukijat teette tästä bloggaamisesta ja omien tavoitteideni tavoittelusta entistä mielekkäämpää. Se tässä bloggaamisessa onkin niin ihanaa! 

Kiitos <3

Laittakaahan kommenttina teidän blogeja, tai blogeja joita seuraatte! Olisi mukava löytää uusia seurattavia 🙂 

Lopuksi vielä vähän treenikuulumisia! Kävin eilen kolmen ihanan naisen kanssa tekemässä viikon aerobisen treenin. Tällä kertaa se ei ollut pelkkä juoksulenkki, vaan oltiin Malminkartanonhuipulla. Että niitä portaita oli monta! Feri oli mukana ja tuntui, että silläkin otti treeni koville 😉 Porrastreeni tai mäkitreeni on mukavaa vaihtelua sille tasamaajuoksemiselle/-lenkkeilylle. Ja ottaa muuten hyvin tuonne pakaraosastoon! 

Tänään olisi agilitytreenit, eli lisää juoksemista 😉 Ja tarkoituksena olisi myös ehtiä tehdä selkä-hauis-hartia -treeni. Joko kotona tai salilla!

Ihanaa keskiviikkoa, 

<3 Jenna

jenna

4 vastausta artikkeliin “Miksi bloggaan?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta