Millainen olisi mun täydellinen arkipäivä? Ja millainen se päivä on nyt?

Aloin mietiskellä yhtenä iltana sitä, millainen olisi mun täydellinen arkipäivä? Mitä se pitäisi sisällään ja mihin aikoihin?

Klo 6:20 herään erittäin hyvin levänneenä ja venyttelen hetken sängyssä, kunnes nousen ylös. Juon 0,5 l limellä maustettua vettä ja siirryn olohuoneeseen tekemään rauhallisen ja kehoa herättelevän puolen tunnin joogan. Joogan jälkeen vaihdan vaatteet ja meikkaan. Pakkaan jääkaapista aamiaisen, lounaan ja välipalan mukaan töihin, nämä on tehty jo edellisenä iltana. Mr. A. on käynyt koirien kanssa lenkillä samalla, kun olen joogannut, joten päästään lähtemään töihin 7:15.

Töissä päivä sujuu leppoisasti ja neljän aikaan olemme jo takaisin kotona. Käymme yhdessä koirien kanssa puolen tunnin lenkillä ihanassa auringonpaisteessa ja käymme samalla läpi päivän asioita. Lenkin jälkeen salivaattet päälle ja salille. Treeni kulkee todella hyvin, painoja pystyy nostamaan edelliseltä viikolta ja treeni menee juuri sinne, minne pitääkin. Treenin jälkeen palautusjuoman nauttiminen, palautusjuoman joka on todella hyvää.

Kuuden aikaan olemme jälleen takaisin kotona ja teemme yhdessä ruokaa sekä teemme valmiiksi myös huomisen aamiaisen sekä välipalat. Ruuasta riittää seuraavan päivän lounaalle sekä päivällisellekin.

Ehdin kirjoittaa blogia ja Mr. A. harjoitella kitaran soittoa ennen kuin käymme vielä iltalenkillä ja katsomme jakson lempisarjaamme. Mainostauolla teen vielä iltapalaa ja kello kymmenen on aika mennä nukkumaan. Nukahdan melko pian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja millainen se arkipäivä on nyt?

Kello soittaa 6:20, ei pysty heräämään sitten millään. Kymmenennen kehotuksen jälkeen nousen noin seitsemän aikaan. Äkkiä vaatteet päälle ja meikit naamaan. Joka tapauksessa kello on jo kahdeksan, kun ollaan töissä. Mihin se aika oikein kului aamulla? Ai niin, piti vähän katsella facebookia ym. somea ja tehdä aamiainen, välipala ja lounaan salaatitkin vielä valmiiksi.

Töissä sujuu ihan leppoisasti, hieman kiirettä, mutta muuten ok. Hieman päivä kuitenkin venähtää ja ollaan kotona puoli viiden aikaan. Tästä koirien kanssa yhdessä lenkille ja siitä puoli kuuden aikaan salille. Treeni sujuu ihan hyvin. Treenin jälkeen äklömakean palarin juominen. Takaisin kotona ollaan seitsemän aikaan ja Mr. A. alkaa kokkaamaan, koska haluan kirjoitella blogia hetken, jotta saan uutta julkaistavaa. Puoli kahdeksan aikaan syödään päivällinen ja sen jälkeen jatkan vielä hetken kirjoittamista samalla, kun katselen telkkaria. Kello 21:45 huomaan, että se iltapalakin piti syödä ja alan vielä sitä kokkaamaan. Mr. A. käyttää vielä koiria nopeasti ulkona. Kello onkin melkein yksitoista, kun pääsen nukkumaan ja seuraavana aamuna sama jatkuu.
Koska haaveilla on tapana toteutua, voi olla, että vielä joku päivä elän tällaisia ”täydellisiä” arkipäiviä 🙂 Eihän tuo olisi edes niin haastavasti toteutettavissa!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta