Mitä kaikkea mahtui eiliseen?

Huojennus ja kevyt olo. Ne olivat ehkä päällimmäiset fiilikset eilen, kun työpäivän jälkeen marssittiin pankkiin ja sieltä tuntia myöhemmin lähdettiin kotiin. Tehtiin eilen kaupat nykyisestä asunnostamme ja ai että, kun tuntui hyvältä! Sitä ei monesti tiedosta millaisia tunteita kertyy kehoon, mutta kun joku asia onnistuu tai valmistuu, tuntuu olo todella kevyeltä. Ehkä hieman hassusti selitetty, mutta toivottavasti ymmärrätte 🙂

Yksi iso lehti on nyt käännetty ja on aika marssia eteenpäin. Toisaalta olo on myös hieman haikea, sillä vanha asuntomme on meidän ensimmäinen yhteinen oma asunto. Sitä laitettiin kuntoon 4,5 vuotta sitten innolla ja opittiin samalla remontoinnista vaikka ja mitä! Vuosien varrella asuntomme osoittautui aivan loistavaksi juuri meidän tarpeisiin, ja mun oli helppo kulkea sieltä Helsinkiin kouluun. Kaikenkaikkiaan loistava valinta sen hetkiseen elämäntilanteeseen.

Nyt oma talo alkaa olla valmis ja pian (toivottavasti) saadaan muuttolupa! Tulevana viikonloppuna olisi tarkoitus tapetoida muutamia seiniä ja viedä jo joitain tavaroita uuteen kotiin. Valjastin luottotapetoijan eli isäni meille auttamaan sekä veljeni tulee avustamaan Mr. A:ta muutossa <3 Ihanaa, kun perheestä löytyy osaamista, ei tarvitse kaikkea ”ammattimiehille” jättää!

Jotta tää teksti ei kovin rönsyile, niin mennään takaisin aiheeseen 🙂 Eilen käytiin päivällä talolla ja valittiin vihdoin kaihtimet ikkunoihin. Meidän tuurilla tasan 1 ikkuna kaikista 17, joihin kaihdin tulee, on standardimittainen, eli mittatilaustyöksi meni taas kerran. No, kaihtimet ovat onneksi sellaiset, jotka ostetaan vain kerran. Päädyttiin kiinteiden ikkunoidemme takia valkoisiin Zebra-kaihtimiin, jotka ovat kahdesta kerroksesta koostuvat rullaverhot, mutta niissä vuorottelee kirkas ja valkoinen raita. Näitä raitoja siirtämällä joko limittäin tai päällekäin pystyy säätelemään kaihdinten peittävyyttä ja kaihtimet saa tarvittaessa ylös kokonaan. Makkariin tulee lisäksi pimennysrullaverhot. Jokohan sitä suurin osa päätöksistä olisi tehty?

Pankista kiiruhdettiin kotiin syömään ja pika pikaa matkattiin koirien kanssa agilitytreeneihin. Sieltä koirat kotiin ja suunnaksi tankotanssisali. Oli kyllä taas aivan loistava tanssitunti 🙂 Kyllä sitä hiljalleen kehitystä tapahtuu, mutta treeniä tuo laji vaatii todella paljon! Onneksi uuteen kotiin varattiin paikka tangolle, joten treenata voi tulevaisuudessa kotonakin ja tänne bloginkin puolelle laittaa enemmän tästä lajista juttua!

Illalla kymmenen aikaan olin jo aivan valmis unten maille, sen verran hektinen päivä!
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta