Mitä kaikkea toinen lomaviikko piti sisällään?

IMG_20150717_125519

DCIM104GOPRO

DCIM104GOPRO

IMG-20150718-WA0002DCIM104GOPROToinen lomaviikko takana. Blogi on ollut ihan yhtä lomalla kuin sen kirjoittajakin 🙂 Varmasti tahti muuttuu viikon päästä, kun loma alkaa olla lopuillaan ja paluu arkeen koittaa. Mutta vielä ollaan ihan täysin lomalla ja nautitaan mökkeilystä!

Ajattelin pikaisesti kuitenkin kertoa, mitä toisella lomaviikolla tuli tehtyä. Pidempien tarinoiden aika on sitten, kun olen paremman nettiyhteyden päässä 😉

Saavuttiin mökille reilu viikko sitten. Sunnuntai-iltana pakattiin rinkat ja maanantaina aamupäivällä lähdettiin tarpomaan Herajärven kierrosta. Käveltiin vain eteläpään kierros eli reilu 40 km. Matka taittui kahteen päivään ja kivaa oli! Kirjoitan paremman koosteen vaelluksesta tuonnempana. Sain rasitusvamman oikeaan polveeni viimeisillä kilometrillä, joten raskaita treenejä ei ole tullut tehtyä tällä viikolla.

Muuten ollaan välillä vain oltu ja lomailtu. Käyty Kolin kylpylässä rentoutumassa. Kannettu ja pinottu saunapuita. Syöty hyvin. Ongittu. Saunottu joka ilta ja eilen uskalsin talviturkinkin heittää! Eilen laitettiin myös SUP-lauta kuntoon ja melottiin puolen tunnin lenkki sekä vähän joogailin ja tein vatsoja laudalla.

Leppoista lomailua siis!
Jos mielessäsi on postausideoita, otan niitä mieluusti vastaan! Mukavaa sunnuntaita,
<3:llä Jenna
 

 

 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta