Mitä kuuluu kehonhuollolleni?

Muistatteko, kun kerroin, että  olen alkanut huoltaa kehoani säännöllisesti? Ainakin pari kolme kertaa viikossa. Venytellä, rullailla, välillä joogatakin? Ja alkanut käymään myös hieronnassa noin kerran kuussa. Tästä tarinasta taitaa olla ainakin pari kuukautta. No, mites se kehonhuoltaminen on sujunut sen jälkeen?

Hieman hölmöä, mutta kun aloin käymään hierojalla muutaman viikon välein, jäi se kotona tehtävä kehonhuolto aivan täysin! Kun treenaa melko usein ja aina suhteellisen kovaa, menee paikat todella herkästi jumiin, ainakin mulla. Eli tärkeää olisi myös muistaa ne pienet venyttely- ja rullailuhetket hierontojen välissä. Mikä siinä onkin, että se on aina se kehonhuolto, joka tuppaa jäämään taka-alalle? Jokunen aika sitten tapanani oli vielä istahtaa lattialle venyttelemään samalla, kun katselen illalla telkkua sen sijaan, että istuisin sohvalle. Nyt se sohva on jostain syystä vienyt voiton 😉

DCIM106GOPRO DCIM105GOPRO DCIM106GOPRO

Tankotanssitunneilla venyttelemme kyllä kropan läpi ennen treeniä ja jäähdyttelyn yhteydessä myös nopeasti ja kevyesti, mutta tähän ja hierontoihin se kehonhuolto on täällä jäänytkin. Toki jo nämä ovat enemmän kuin se, että ei tekisi mitään. Kuitenkin parempi liikkuvuus vaikuttaa suoraan esimerkiksi kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin ja todellakin myös sinne tankotanssitunneille! Tämän takia pari kertaa viikossa tehtävästä venyttelysessiosta tai siitä foam rollailusta ei todellakaan olisi haittaa.

Pieni ryhtiliike on jälleen paikallaan! Josko kehonhuollosta tulisi taas tapa 🙂
Miten ja kuinka usein huollat kehoasi? 
<3:llä Jenna
P.S. Haluatko kysyä multa jotain? Jos niin klikkaa tänne ja jätä kysymykseksi kommentti boksiin, vastailen niihin ensi viikolla!

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta