Mitä näen, kun katson peiliin? Ja mitä haluaisin nähdä?

Kirjoitin perjantaina, että kiire tuntuu olevan vähän liiankin arkipäivää meidän perheessä tällä hetkellä. Onneksi viikonloppu toi tullessaan rennot hääjuhlat sekä muutenkin leppoisan fiiliksen, kirjoittelen näistä vielä ihan oman juttunsa.

Mutta jotenkin se piilee salakavalana tuolla mielen perukoilla. Väsymys ja kiire siis.

Kun stressi saa otteen musta. Kun salitreenit vähenevät. Kun unen laatu ja määrä heikkenee. Kun tie vie liian usein suklaalevylle. Silloin alan nähdä peilistä väsyneen, stressaantuneen, huonoryhtisen, mustilla silmänalusilla varustetun naisen. Ehkäpä jopa vähän turvonneen ja toisaalta taas liian laihan naisen. Arvostus itseäni kohtaan laskee tällaisina hetkinä rajusti.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tiedän, että en ole mitään näistä! Ehkä väsynyt ja hieman stressaantunut sekä ihan itse oman ”kiireensä” aiheuttanut, mutta en ole pönöttynyt enkä omaa huonoa ryhtiäkään. Enkä todellakaan ole turvonnut enkä edes enään laihakaan. Olen sopiva. Mieli tekee tepposiaan ja peilistä näkee juuri sen mitä haluaa.

Haluan saada väsymyksen ja turhan kiireen pois. Haluan olla energinen ja ennättää salille. Haluan nähdä peilistä onnellisen, tyytyväisen, suht lihaksikkaan, pirteän, energisen, hyväryhtisen ja itseään arvostavan naisen. Koska sellainen kuitenkin olen!

Huomenna alkaa uusi viikko. Se saa luvan alkaa pirteällä asenteella siten, että näen aamulla peilistä tuon jälkimmäisen minän! Ja se viikkoaikataulu selväksi, niin kiire ja sitämyötä stressikin hälvenevät 🙂
Energistä viikkoa,
<3:llä Jenna
 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta