Mitä tapahtui Kroppa kuntoon jouluksi 2015 -projektille?

Vieläkö muistatte, kun ahkerasti Mr. A:n kanssa aloitettiin kirjoitella tänne projektista nimeltä Kroppa kuntoon jouluksi 2015? Se alkoi syyskuun alussa ja ilmeisesti viimeisin postaus tämän projektin alla on ollut kuukausi sitten lokakuun 17. päivä. Jep jep.. Tarkoituksenamme oli siis tsempata teitä sekä meitä kohti sitä omaa unelmien kroppaa sekä terveellisiä elämäntapoja, kertoa erilaisista treeneistä yms., ja koska tavoitteita on hyvä asettaa, niin me asetettiin ne omalla kohdalla jouluksi 2015. Toki tiedettiin, että kokonaisuudessaan homma ei varmasti ole paketissa jouluna, mutta ainakin tavoitteita kohti on helpompi pyrkiä, kun niistä kertoo muillekin ja asettaa välitavoitteita.

kroppakuntoonjouluksi2015

No mitä tälle projektille sitten tapahtui? Eikö me enää halutakaan olla paremmassa kunnossa vai mitä häh? 🙂

Varsinainen salitreeni, terveelliset elämäntavat ym. tähän kuuluvat asiat eivät ole hävinneet mihinkään. Edelleen meillä on myös niitä tavoitteita! Mr. A. on kirjoittanut tuon lokakuun puolen välin jälkeenkin tänne blogiin, mutta ilmeisesti tuo Kroppa kuntoon jouluksi 2015 -postaussarja vain jäi jossain vaiheessa. Ehkäpä se on tämä pikkuinen kiire, joka on vallannut tämän talonrakentaja-avioparin elämän, joka vei myös tämän loistavan postaussarjan mennessään.. Luulen, että tämän nimen alla ei enää postauksia julkaista, mutta kaikkea, mitä siihen haluttiin kyllä! Ei ehkä joka viikko, mutta mahdollisimman usein kuitenkin 🙂
Jos teillä on toiveita erilaisista treeniohjelmista / liikkeistä tietyille lihasryhmille / kysymyksiä miten vaikkapa se lihas kasvaa tai mitä tahansa muuta, niin kysykää! Me koitetaan toteuttaa postaukset parhaamme mukaan!
Jenna & Mr. A

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta