Mitä tapahtui viime viikolla?

ja vähän juttua tästäkin viikosta 🙂 (taas ollut muka niiin kiire, että en juuri ole ehtinyt blogipäivityksiä kirjoitella.. yritän parantaa tapani!)

Viime viikon alusta jo aiemmin kerroinkin, mutta to aamuna innostuimme mieheni kanssa kokeilemaan aamutreeniä salilla! Eli kyseessä oli elämäni ensimmäinen kerta salilla aamulla 🙂 Olen ihan tosi vahvasti ilta-ihminen ja aamut on aina vaikeita (hyvin usein nukun ainakin puol tuntia ”pommiin”, onnekseni meillä on liukuvat työajat 😛 ) 

Kello soittamaan puol 7 ja koirat ulos, jugu ja piltti nassuun ja treenikamat päälle! Yllättävän virkeänä heräsin ja salilla olikin mukavan rauhallista 🙂

Tein olkapäät, ojentajat ja rinnan. Mukava treenivaihtoehto aamulle, kun ei tuppaa ihan niin paljon tuleen hiki pintaan tuolla treenillä 🙂 Jalkapäivät voi sit jättää illalle 😉 

Nyt ehdin kuvaillakin jonkun verran (ekat kuvat on napattu videosta)!

Viikonloppuna oli mieheni tädin synttärikemut ja sunnuntaina Ferin eka näyttely Lahdessa! Lahdesta kotiin viemisinä paljon kokemusta ja EH eli erittäin hyvä, joka on siis toisiksi paras laatuarvostelu. Ensi viikonloppuna tiedossa toiset näyttelyt Turussa ja samalla vähän yhteistä aikaa mieheni kanssa Caribia-kylpylässä 🙂 Tehokkaasti siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Eilen oltiin Ferin kanssa ekoissa agilityn epävirallisissa kilpailuissa ja meillä meni sielläkin mukavasti 🙂 Feri kävi moikkaamassa tuomaria ja katsomassa onko A:n alastulossa namia, mutta muuten mentiin hienosti, kuitenkin nää oli meidän ekat ”kisat” !

Tänään olin koko päivän ihan ylienerginen.. En ymmärrä mistä tää kaikki virta nyt yhtäkkiä tuli 😀 Töissä juoksin ku heikkopäinen ja tein vaikka mitä ja loppujen lopuks tuli tehtyä kevyt 9,5 h töitä 😛 Sit kaupan kautta kotiin ja salille. Tein selän ja haban.. Nyt ei oo enää ihan nii paljoa energiaa 😛 Alla kuvia päivän treenistä!

Ennen treenejä vielä hymyilyttää
Mave oli ihan hirveetä!
Nyt syömään päivällinen ja sit saunan kautta nukkuu! Öitä 🙂
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta