Mmm… marjoja!

Wuhuu! Ääni alkaa tulla takaisin 🙂 Toivottavasti tää flunssan piru alkais kohta oleen selätetty.. Ehkä noilla omega-3:lla, sinkkitableteilla ja tyrnijauholla + marjoilla on joku parantava vaikutus, ainakin niitä on tullut vedettyä ehkä jopa ”yliannostuksia” 😮 jos sellaista nyt voi tehdä.. Mutta tutkitustihan se sinkki + C-vitamiini yhdessä lyhentää flunssaa ja saattaa jopa ennalta ehkäistä sitä, joten eikun vaan nappulat nassuun aamuisin!

Pari viikkoa sitten haastoin teidät lukijat laittamaan mulle kysymyksiä mistä vaan maan ja taivaan väliltä ja sainkin niitä monta loistavaa! Kiitos näistä! Valitsin näistä sitten mun mielestä parhaan ja oikeastaan tässä kommentissa oli monen monta hyvää kysymystä, eli voittajaksi valikoitui Hennan kysymykset! Ei haittaa, vaikka niitä oli monta 😉 Biokialta ollaan voittajaan yhteydessä ja saat maukkaan palkinnon sitten heiltä 🙂

”Mikä motivoi sinut treenaamaan ja antamaan treeneissä kaikkesi?
Mitä mieltä olet tällä hetkellä paljon mediassa pyörivästä ”fitness-buumista” ?
Itseäni kiinnostaisi näin kuntosaliharjoittelua aloittaessa säännöllisen ruokailun merkitystä urheillussa, onko se niin merkittävää ja jos on niin miksi?
Suositteletko personal trainerin hankkimista, miksi? Oletko sitä mieltä, että ilman sitäkin voi yhtä hyvin pärjätä?
Ootko kokenut jotain vaikeuksia/haasteita kuntosaliharrastuksesi matkan varrella ja miten niistä pääsit yli? Mitkä tekijät sulla on sellaisia jotka antaa sulle voimaa ja joiden avulla uskot onnistuvasi tavoitteissasi?
Asioita, joihin näin kuntosaliharjoittelun aloittelijana kannattaa kiinnittää huomiota?

Oho, mun piti laittaa vain yksi mutta keksinkin sitten useamman! Toivottavasti ei haittaa :)”

– Henna 

Teen näistä teidän laittamista kysymyksistä erillisen vastauspostauksen kunhan vain ehdin 🙂 Varmasti kuitenkin ensi viikon aikana!

 

 

Biokian marjajauheita ja kuivattuja marjoja olen itse käyttänyt nyt lähinnä smoothieisiin ja rahkan sekaan. Käyvät varmasti myös vaikka sinne leivontaankin, mutta jostain syystä tämä ihana harrastus on nyt jäänyt paitsiolle.. Laittakaa toki kommenttia tulemaan, jos teillä on muita hyviä reseptejä!

Kohtapuoliin pitäisi taas pistää treenivaatteet päälle ja suunnata salille jalkatreenin pariin!

Mitäs juhannussuunnitelmia teillä on? Me lähdetään käymään kaverin mökillä ja siitä sitten perinteiset grillailut vanhempieni luona 🙂 Eli suht rauhallinen juhannus tulossa!

Mukavaa iltaa 🙂

<3 Jenna

jenna

Yksi vastaus artikkeliin “Mmm… marjoja!”

  1. Jee kivaa kiitos!! 🙂 Mä en oo ikinä voittanut mitään!! 😀

    – Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta