Motivaatio hukassa?

Salikoira aina messissä 🙂

Vuoden alusta lähtien treenaaminen ja liikkuminen on ollut todella epäsäännöllistä. Salitreenejä on tullut 0-3 kappaletta viikkoon, agilityä se 1 ja venyttelyä sekä joogaa aivan liian vähän. Hiihtokertoja on pari. Lenkkeilyä tulee tehtyä sentään joka päivä koirien kanssa.

Huomaan, että tämä epäsäännöllinen treenirytmi johtaa vain entistä enemmän epäsäännöllisyyteen. Kun treenaa kerran silloin ja toisen tällöin, on jotenkin huomattavasti helpompi vain olla lähtemättä tekemään oikeastaan mitään. Voisi sanoa, että motivaatio ikään kuin hukkaa itse itsensä!

Niin se vain menee, että kun taas pääsee treenien ja liikunnan makuun, ei malta lopettaa ja motivaatio kohoaa tekemisen myötä! Toivotaan, että nyt saisi taas itseään kunnolla niskasta kiinni, aloittaisi ja nauttisi taas siitä fiiliksestä, kun hiki virtaa, hengästyttää ja endorfiinit jyllää kropassa! On se kuitenkin ihan tavoittelemisen arvoista 🙂

Eilen otin jälleen sen ensimmäisen askeleen ja tein kotona jalkatreenin. Nyt, kun Anssi on saikulla, vaatii aloittaminen oikeasti sitä itseään niskasta kiinni ottamista, kun ei ole treenikaveria lähdössä mukaan treenaamaan. Mutta kyllä motivaatio sieltä taas tulee, kun vaan treenikertoja saa alle!

-J

jennaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta