Motivation is everything

Jotkut teistä ovat varmaan huomanneetkin, että multa löytyy Pinterest-tili. Tuolla oikeassa sivupalkissa on sinne linkkikin, ja laitan sen nyt tähänkin: www.pinterest.com/jennaaarnio.

En oo vielä kovin montaa taulua luonut tuonne, mutta pidän ehkä tärkeimpänä tuota ”Motivation is everything” -tauluani. Niin, tärkeimpänä. Miksikö? Mun mielestä (jos nyt taas puhutaan lempiharrastuksestani, treenaamisesta) ihmisellä pitää olla motivaatiota siihen, että alkaa liikkumaan. Motivaatiota siihen, että käy viikosta ja kuukaudesta ja vuodestakin toiseen kuntosalilla tai että ylipäätään harrastaa jotain liikuntaa. Kyllähän sitä lajia voi muuttaakin välillä, mutta pointtina se, että motivoituu pitämään itsensä kunnossa. Mun mielestä oma hyvinvointi on kuitenkin yksi tärkeimpiä asioita, joihin voi elämässään panostaa. 

I was struggling so hard yesterday. 2 1/2 weeks, big changes in eating & exercising habits, NO change on the scale. That + Aunt Flo + being sick = less than ideal circumstances for motivation. But I did it. I ran and I worked and I raised my goals. Can't quit now!
To get the body you want, you're going to need to sweat it out! http://www.onesteptoweightloss.com/21-day-fix-workout-review

Jos mulla ei olisi mitään tavoitetta siihen, miksi käyn siellä kuntosalilla. Miksi käyn agilityssä koirani kanssa. Tai miksi käyn lenkillä. Miksi syön terveellisesti suurimman osan ajastani. Uskoisin, että olisin mennyt harrastuksieni kanssa niin sanotusti mäkeä alaspäin ja lujaa jo ajat sitten. Eli kun olen asettanut tavoitteita. Pieniä ja suuria. Sellaisia, jotka ihan oikeasti on mahdollista toteuttaakin, motivoin itseäni liikkumaan. Motivoin itseäni sinne salille kerta toisensa jälkeen. Motivoin itseni kouluttamaan koiraani ja itseäni joka viikko, entistä paremmiksi. Ja motivoin itseäni valitsemaan sen terveellisen vaihtoehdon ruuasta megamättöhampparin sijaan. Ainakin yleensä 😉

Ja uskokaa tai älkää. Kun aloittaa pienillä muutoksilla. Motivaatio kasvaa, kun saavuttaa niitä pieniä tavoitteita matkalla sitä suurempaa tavoitetta, ja vaikkapa se terveellisempi elämä tuntuu jo oikeastaan ihan itsestään selvyydeltä jonkin ajan kuluttua!

Loppuun vielä lause, joka kannattaa ihan jokaisen muistaa 🙂 

!

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta