Muistattehan! Alennuskoodi sekä kisa :)

Ihanaa perjantaita ihanat! 🙂 Ajattelin taas vähän muistutella Me We:n alennuskoodista ja Biokian kilpailusta, eli tässäpä näitä sitten tulee:

Me We haluaa tarjota teille 15 % alennusta tuotteistaan. Eli koodilla ”KUNNOSSA” saatte Me We:n verkkokaupasta, osoitteesta mewe.fi alennuksen 8.6.2014 asti! Joten eikun shoppailemaan vaikka se oma kustomoitu pipo tai mun himoitsema hupparimekko! Tuotteet ovat muuten mainioita myös lahjaksi 🙂

Sain ilon tarjota yhdelle lukijalleni 10 pussin paketin ihania Biokian marjaherkkuja! Tällä kertaa en arvo sitä blogin lukijoiden  (joita blogi on muuten saanut ihan mukavasti, eikun liittymään vaan lukijaksi tuolta oikealta ylhäältä, jos mun juttujen seuraaminen kiinnostaa 🙂 ) tai facebook-tykkääjien kesken vaan ajattelin, että olisi mielenkiintoista, jos laittaisitte kysymyksiä tulemaan 😉
Osallistu siis lähettämällä kysymyksesi minulle Kiinnostaisiko Biokian tuotteiden maistaminen? –postauksen kommenttiboksiin. Kysy mitä vain mieleesi juolahtaa 🙂 Valitsen mielestäni parhaan kysymyksen tai jos niitä parhaita on useita, arvon voittajan! Aikaa osallistua on 16.6.2014 asti. 

Tämän jälkeen teen näistä kysymyksistä postauksen, jossa saatte sitten vastaukset mieltä askarruttaviin kysymyksiinne 🙂 Eli eikun kyselemään! 

Käykäähän hyödyntämässä alennus Me We:n verkkokaupassa ja laittakaa kysymyksiä tulemaan, muutama kysymys on jo tullutkin 🙂 hihii!

Kävin muuten eilen salillakin 😉 Tuli treenattua vähän enemmän yläkroppaa eli rinta, ojentajat, habat, hartiat ja selkä! Välillä on hauska kokeilla vähän eri tyyppisesti tehdä treeniä ja eilen sitten noin. Tein liikkeitä aika lailla putkeen, mutta kuitenkin siten, että aina tietty lihasryhmä sai levätä, kun toista työstettiin. Suosittelen!
Melkein viikonloppu, jes!
<3 Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta