Muutama viikko takana

Vihdoista viimein ehdin päivittämään tätäkin blogia! Uutta ”elämää” eli uutta ruokavaliota sekä salirytmiä on nyt takana lähes 4 viikkoa. Alkuun tuntui kropassa hyvinkin oudolta: maha turposi ja oli jotenkin paha olo koko ajan. Pari viikkoa tuota kehon sopeutumista kesti ja nyt alkaa tuntumaan ihan hyvältä! Salilla on koitettu käydä vähintään 3 kertaa viikossa ja nyt, kun koulukin on ohi (siis valmistuin sähkövoimatekniikan insinööriksi), ehtii jopa 4 kertaa viikossa treenaamaan. Paino ei ole muuttunut juurikaan, ehkä 0.5 kg on tullut lisää, mutta kiinteytymistä mm. vatsassa ja reisissä tuntuu kyllä tapahtuvan. 

Eniten muutosta tuntuu tapahtuneen siinä, että jaksaa yleisesti paremmin eikä koko ajan väsytä. Nyt vasta huomaa, kuinka tärkeää on ns. oikean ruokavalion noudattaminen! Muutaman kerran olen kyllä lipsunut dieetistä, mutta eipä se varmasti ole niin kriittistä, kun tavoitteena on kuitenkin painon nousu eikä laskeminen 🙂 Kuitenkin sipsien ja karkkien sekä leivän älytön mässääminen on jäänyt historiaan! Lisäksi juomapuoli on muuttunut hyvinkin vesipainoiseksi..
Salilla kehitystä huomaa myös jonkin verran. Muutaman kerran välein pystyy lisäämään painoja ja jaksaa tehdä täydet sarjat ilman suurempia vaikeuksia (tietysti viimeiset toistot saavat tuntua 😉 ). Lihakset myös kipeytyvät vähemmän kuin aikaisemmin säännöllisten treenien vuoksi.

Ojentajia. 

 Habaa ja vatsoja. 
Mielenkiinnolla seurataan kuinka paljon kroppa vielä muuttuu kuudessa viikossa, toivottavasti edes jonkin verran! Treeniä ja kovaa kuria ruoan suhteen se vaatii, mutta pää kylmänä eteenpäin!
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta