Myskyä ja löhöilyä

Sateista tiistaita! Talvi ei taida tullakaan niin helpolla kuin aluksi arvelin.. Ja kunnon syysmyrskykin jylläsi viime viikonloppuna. Vietimme viikonlopun mieheni vanhempien luona Keski-Suomessa. Salilla en käynyt viikonloppuna ollenkaan vaan keskityin enemmän löhöilyyn ja koirien kanssa lenkkeilyyn. Myös shoppailemassa käytiin 😉 

Alla kuvia sunnuntain aamulenkiltä. Tuuli oli melkoinen ja pipokin piti ottaa pois päästä, kun meinasi tuulen mukana lähteä! Ensimmäisessä kuvassa näkyy uudet vaelluskengät, joita olen koeajanut ensi kesää varten. Ovat kyllä ihan parhaat!

 
 

Kuvien vaatetus:

Takki: Halti
Huivi: Cubus
Collegehousut: Adidas
Vaelluskengät: Meindl
Säärystimet: En muista mistä ovat:)
Lapaset: Itse tehdyt 

Sunnuntai-iltana sitten tein kotona rinta, ojentaja ja olkapää treenin, kun en jaksanut enää illalla lähteä salille. Taas tuli todettua siinä kahvakuulalla ojentajapunnerrusta vääntäessä, että kyllä se kotitreenikin toimii! 

Sunnuntaina kävin Ferin kanssa Koirakulma Muuvi & Draivin (http://www.muuvijadraivi.fi/Muuvi_ja_Draivi/Index.html) järjestämällä näyttelykurssilla, joka on yhteensä 4 kerran kurssi. Saimme jo paljon uutta oppia tuolla ensimmäisellä kerralla ja toivotaan, että saan Ferin ns. näyttelykuntoon tämän kurssin aikana 🙂 Olemme menossa tammikuussa kahteen näyttelyyn, joten tämän vuoksi on hyvä treenata esiintyminen kuntoon! 

Salitreeneistä päivittelen lisää, kunhan tänään illalla sinne pääsen! 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta