Näin hoidan ihoani

*Yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalo

Urheilu ja hikoilu ovat pienimuotoinen haaste ihonhoidolle. Tehokkaan treenin tunnistan siitä, että kasvoni ovat melkoisen punaiset ja hiki valuu. Sanomattakin on selvää, että treenin jälkeen ihon puhdistus on todella tärkeää, muuten voi ihmetellä sitä punaista sävyä ihan ilman treeniäkin!

Muutaman kerran multa on toivottu ihonhoito-postausta ja aivan täydelliseen aikaan sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta testiin muutaman Laveran ihonpuhdistus tuotteen. Juuri sellaisia tuotteita, joita vastaavia olen aiemminkin hyödyntänyt omassa ihonhoidossani, mutta tällä kertaa luonnollisessa muodossa. Tässä siis katsaus siihen, miten hoidan ihoani! Siihen ei kuulkaas kovinkaan kummoisia poppakonsteja edes tarvita 🙂

SONY DSC
1. Pesu
Myönnän, että useimmiten tulee pestyä kasvot vain vedellä. Tämä on tietysti hyvä tapa, sillä esim. juuri treenin jälkeen on tärkeä saada suurin hiki pois iholta tukkimasta ihohuokosia. Mutta kyllä se pesu ihan pesuaineella on silti tehokkaampaa! Kun sain testiin Lavera Neutral puhdistusvaahdon, kasvojen pesu muuttui aika näppäräksi. Vaahto nimittäin levittyy todella hyvin ja jättää ihon todella puhtaan tuntuiseksi. Vaahto on suunniteltu herkälle ja allergiselle iholle. 1-2 pumppausta vaahtoa hierotaan kevyesti kostutetulle iholle ja pestään pois lämpimällä vedellä. Näppärää ja vaahtoa on vielä hauska käyttää!
SONY DSC SONY DSC SONY DSC
2. Viimeistely

Kasvovesi on löytynyt mun suosikki ihonhoitotuotteista niin kauan kuin muistan. Useimmiten pyyhin kasvot ja decolteen aina aamuisin sekä iltaisin (pesun jälkeen) kasvovedellä. Lavera Hellävärainen kasvovesi oli myös uusi tuttavuus, mutta tykästyin tuotteeseen heti ensimmäisestä käytöstä lähtien. Kasvovesi sopii sekä normaalille että kuivalle iholle, ja sen sisältämä luomumalvauute rauhoittaa ihoa. Kasvovesi jättää ihon ihanan pehmeäksi ja iho tuntuu puhtaalta koko päivän. Tämä siksi, että se sisältää luomumanteliuutetta, joka pehmentää sekä suojaa ihoa. Ilmankos tuntui niin hyvin suojaavalta!

SONY DSC

3. Hemmottelu

Tämä on ehkä se tärkein kohta 😉 Liian harvoin tulee kyllä hemmoteltua itseään, mutta silloin tällöin on ihana levittää kasvonaamio rentouttavan saunan jälkeen. Tiedän, pitäisi vähintään kerran viikkoon ottaa pieni aika omalle itselleen, mutta aina ei vain muista/ehdi!

Lavera Calendula Tasapainottava naamio oli kyllä nimensä mukaisesti tasapainottava. 15 minuutin vaikutusajan ja pesun jälkeen iho tuntui todella pehmeältä ja seuraavana aamuna punaisuus oli lieventynyt sekä suurimmat näpyt hävinneet. Mulla on aina ollut vähän hankala iho. Posket kuivaa samalla, kun T-alue kerää epäpuhtauksia. Tämä naamio olikin sekä normaalille että sekaiholle ja lupaus on nimenomaan palauttaa ihon tasapaino. Naamio sisältää luomuinkivääriä, joka sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja sekä sillä on puhdistavia ja stabiloivia ominaisuuksia. Mangonsiemenvoi puolestaan suojaa ja ravitsee ihoa tehokkaasti. Tämäkin jää käyttöön!

Josko sitä nyt muistaisi sen pienen hemmotteluhetken kerta viikkoon!
SONY DSC
Onko Laveran tuotteet tuttuja? Käytätkö luonnonkosmetiikkaa? 🙂
Jos kiinnostus tuotteisiin heräsi, käy vierailemassa Hyvinvoinnin Tavaratalon nettisivuilla (klik)! Siellä on myös todella usein hyviä tarjouksia!
Raikasta tiistai-iltaa,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta