Näistä asioista nautin

Joskus on hyvä vain pysähtyä hetkeksi ja pohdiskella asioita. Mulla oli viikonloppuna sellainen todella rento olo ja muutamaan otteeseen sain hetken pienen pääni sisällä mietiskellä yhtä sun toista asiaa 🙂

Mieleeni nousi ne asiat, joista elämässäni nautin ja halusin kirjata ne ylös. Mistä asioista siis nautin?

Perheen seurasta

Mulle perhe ja sitemmin suku on muodostunut erittäin tärkeäksi. Olen todella koti- ja perhekeskeinen. Meillä on tiivis perhe. Jaamme niin ilot ja surut. Kaikesta voi puhua ja teemme paljon asioita yhdessä. Mieheni kautta perhe-käsite on laajentunut, ihana niin!

Ystävistä

Teinivuosien jälkeen ystäväpiirini on muuttunut aika paljon. Silloiset ystävät ovat joko jääneet kokonaan pois elämästäni tai heihin pitää välimatkan takia enää harvoin yhteyttä. Onneksi elämä on siitä antoisaa, että uusia ystäviäkin tarttuu matkaan, kun vain antaa tilaisuuksille mahdollisuuden. Meilä on älyttömän ihana kaveriporukka. Muutamiin on muodostunut tiiviimpi suhde ja teemme aikataulujen ja mahdollisuuksien mukaan kaikenlaista kivaa yhdessä. On se sitten vain tavallista kahvittelua, illanistujaisia tai vaikka uusien harrastusten kokeilemista.

Liikunnasta

Sanomattakin on selvää, että liikunnasta on tullut todella tärkeä osa elämääni. Töiden jälkeen on ihanan virkistävää käydä pitkällä kävelyllä koirien kanssa. Teemme tämän aina Mr. A:n kanssa yhdessä, joten samalla on hyvää aikaa keskustella läpi milloin mitäkin asioista. Virkistävää sekä keholle että mielelle!

Salilla treenaamisesta on tullut myös jo ihan elämäntapa. Kehitystä on huikeaa seurata ja se endorfiininen olo, joka ihan jokaisen treenin, hyvän tai huonon, jälkeen vallitsee, on edelleen ”se juttu”!

Hyvästä ruuasta

Jo pelkästään ruuan laitto ja uusien reseptien kehittäminen on hauskaa, ja tässäkin ”lajissa” huomaa kehittyvänsä, kun vain ruokaa tekee ja kokeilee uusia juttuja rohkeasti. Pahin, mikä voi mennä pieleen, on se ruoka ja ainahan voi aloittaa alusta, eikö?!

Ruoka on kliseisesti yksi iso asia, joka yhdistää ihmisiä ja illalliset isommalla porukalla on todella mukavaa 🙂

Hiljaisista koti-illoista ja hömppäleffoista

Pohjimmiltani olen aika mukavuudenhaluinen tyyppi. Mikä sen mukavempaa kuin käpertyä villasukat jalassa viltin alle sohvalle ja nollata aivot katsomalla jotain hömppäleffaa?!

Itseni ylittämisestä ja uusien asioiden kokeilusta

Tätä kappaletta en olisi vielä muutama kuukausi sitten kirjoittanut! Vasta tänä kesänä/syksynä olen oivaltanut, kuinka hienolta tuntuu, kun tekee asioita, jotka ovat oman mukavuusalueen ulkopuolella. Ylittää itsensä, vaikka aluksi mieli olisikin hieman hangoitellut vastaan. Olen kasvanut sen verran henkisesti, että entisestä epävarmasta ja mukavuusalueella eläjästä on tullut sellainen,  joka lähtee innolla kokeilemaan uusia juttuja!

20150919_151327

Koirien kanssa puuhaamisesta

Koirat tuovat elämään paljon enemmän kuin mitä vaativat. Joka päivä kotiintullessa siellä on kaksikko iloisina vastaanottamassa. On hieno huomata, mitä kaikkea koirat oppivat ja samalla kehittää itseään myös kouluttajana. Aina ei tarvitse lähteä sinne agiltykentälle asti, jotta voi pitää hauskaa koirien kanssa. Lelun heitto kotona ja pieni riehuminen piristää yllättävän paljon!

Bloggaamisesta

Blogin pitäminen on jollakin tapaa terapeuttista. Kun kirjottaa ajatuksiaan ylös, mieli kevenee ja välillä saattaa oivaltaa uusiakin juttuja, kun ajatukset ovat tekstin muodossa. Bloggaamisen mukana olen alkanut myös valokuvaamaan enemmän ja ehkäpä hieman jopa hurahtanut tähänkin! Myös vuorovaikutus teidän ihanien lukijoiden kanssa ja keskustelun herättäminen kommenttiboksin kautta ovat blogin positiivisia juttuja. Kommenttiboksiin onkin tullut viime aikoina mukavasti kommentteja, kiitos niistä <3 Laittakaahan sinne jatkossakin ajatuksianne, toiveitanne, mielipiteitänne, mitä vaan mieleen juolahtaa!

Miehestäni

Miksi tämä kohta on viimeisenä? No, ei ainakaan siksi, että tämä olisi vähäisin kohta! On hienoa, että olen löytänyt elämääni ihmisen, joka on tukena silloin, kun sitä tarvitsee. Rohkaisee ja kehottaa välillä astumaan sinne epämukavuusalueelle tietäen, että en tule katumaan. Kuuntelee ja löytää ne fiksut ratkaisut silloin, kun mun pilvilinnat kasvavat. Haaveilee yhdessä mun kanssa erilaisista jutuista. <3
Nautin monista muistakin asioista, mutta tässä nyt lyhyesti ne tärkeimmät ja päällimmäisenä mieleen tulevat.
Mistä asioista sinä nautit? 🙂
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta