Never give up on something that you really want!

Laitoin Instagram-tililleni eilen maanantai-muistutuksena seuraavan kuvan:

Tapani mukaan ensin fiilistelin hetken, että onpa hyvin sanottu ja sitten alkoi aivot raksuttaa ja pohtia tätä lausetta. Tuo lause on mun mielestä sopiva ihan mihin tahansa haaveeseen tai tavoitteeseen. On se sitten iso tai pieni, helppo tai vaikea saavuttaa. Mitä tahansa. Mulla haaveita on monia ja joka päivä keksin jonkin uuden jutun, jonka esimerkiksi haluan osata tai jota haluan joskus kokeilla. Näihin osaamisiin liittyen olen koostamassa postausta liikkeistä, joita haluaisin osata, mutta niistä sitten myöhemmin 🙂 Haaveita löytyy myös muualta kuin liikunnan tai kehonhallinnan saralta, esimerkiksi omakotitalo oli todella pitkään haave ja hiljalleen se haave on toteutumassa.

Yksi tämän bloginkin kulmakiviä on haaveeni siitä lihaksikkaammasta kropasta. No, täytyy myöntää, että viime viikkoina tämä haave on joutunut astumaan hieman taka-alalle ja talohaave on tullut sen eteen ja vienyt kaiken ajan. Välillä näinkin! Sinänsä ei harmita, että treenejä on kertynyt 0-2 / viikko, mutta se harmittaa, että koska niitä treenejä on kertynyt näin vähän, on se tietty rutiini päässyt lipeämään ja nyt on sitten saakelin haastavaa päästä takaisin siihen hyvään viikkorutiiniin!

Huvittavaa on myös se, että mun pitäisi täällä jakaa teille vinkkejä siihen, kuinka motivoida itseään ja kyllä näitä vinkkejä tiedänkin. Olenhan monesti joutunut aloittamaan uudestaan loman, sairasloman tai muun hiljaisemman kauden jälkeen. Kuitenkin tässä sitä taas ollaan ja aloitus olisi edessä.

Yksi hyvä vaihtoehto olisi ottaa se ihan perinteinen kalenteri esiin (tai siis hakea se ensin kaupasta) ja sitten vain kirjoittaa treenit ylös tiettyihin päiviin tiettyinä kellonaikoina. Tämän jälkeen sitten pitää niistä kiinni. Tämä vaatisi myös pientä koko viikon suunnittelua etukäteen ja tässä vaiheessa mun alkaa tehdä enemmän mieli vaan lösähtää sohvalle glögimukin kera kuin alkaa suunnittelemaan viikkoani!

Kun taas skrollaan ylöspäin ja luen tuon tekstin ”Never give up on something that you really want!”, saan pienen piston tuonne jonnekin alitajuntaan. Kyllä mä nyt kuitenkin otan sen kalenterin esiin ja alan hieman suunnitella viikkojani. Kyllä mä haluan ehtiä käydä myös siellä salilla treenaamassa, vaikka sitten välillä hieman lyhyemmän treenin kuin että en kävisi ollenkaan. Olisiko aika aloittaa ne aamutreenit?
Aktiivista tiistaita,
<3:llä Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta