No nyt niitä vanhoja kuvia!

 Aurinkoista keskiviikkoa! Mihinköhän se lupaava kesän alku katosi? Eilen oli niin ihanan lämmintä, melkein jo kuumakin 🙂 Onneksi tuo aurinko sentään tuo valoa päivään ja viikonloppuna pitäisi taas lämmötkin nousta! Eilen kävin treenaamassa Ferin kanssa agilityä. Myös tuo eilen 10-v. täyttänyt osa-aika eläkeläinenkin pääsi tekemään pienen agilityradan synttäreiden kunniaksi. Ivanin kanssa oli kyllä mukava pitkästä aikaa tehdä vähän agilityä ja sen jälkeen herra oli kyllä niin polleena että! Ferin kanssa aika meni taas lähinnä siihen, että ihmeteltiin hajuja siellä ja täällä ja lopulta itsellä meinasi käpy palaa. Oltiin siis ulkona ensimmäistä kertaa tänä vuonna treenaamassa ja kaikki muuhan siellä on mielenkiintoisempaa kuin se itse tekeminen! No toivotaan, että ens kerralla se ulkona treenaaminen on jo vähän ”helpompaa” 🙂

Huhtikuu 2013

Huhtikuu 2014

Helmikuu 2014
Huhtikuu 2014

Lupailin tuossa viime viikolla, että jaan teille muutamia vanhoja kuviani. Siis sellaisia aikaa ennen salilla treenaamista ja terveitä elämäntapoja. En nyt voi sanoa, että kovin vanhoja, mutta muutaman vuoden.. Vähän harmittaa se, että ei tullut silloin joskus otettua mitään ”kunnollisia” ennen-kuvia, mutta nämä saavat nyt kelvata! Toisaalta jokunen kuukausi sitten otettiin muutama sellainen ”wannabefitnesspose”-kuva ja asennot on jotain niin hirveitä, että saa nähdä kehtaanko ikinä niitä tänne laittaa 😀 

Syksy 2011 ja kuvaa en saa sit millää käännettyä! Kääntäkää läppäriä tai tabia 😀
Syksy 2011

Syksy 2013

Kuten jo varmaan ainakin pidempään tätä blogia seuranneet tietävät, aloitin kunnolla salilla käymisen (tällä tarkoitan siis enemmän kuin kerran kahdessa-kolmessa viikossa) noin vuosi sitten. Kesällä tosin tuli taukoa häiden sun muun vuoksi, mutta syksyllä homma jatkui entistä aktiivisempana. Kuitenkaan omin avuin paino, siis ihan oma paino, ei lähtenyt nousuun haluamallani tavalla ja helmikuussa päätin sitten kääntyä ammattilaisen puoleen. Nyt on kohta kolmisen kuukautta treenattu Monnan valvovan silmän alla ja tällä viikolla paino nousi jo 60,0 kg! 
Kesä 2009
Huhtikuu 2014
Huhtikuu 2014
Luulisin, että tuolloin tämän postausten vanhiempien kuvien ottoaikana eli joskus vuoden 2009 tienoilla painoni oli tuskin edes 55,0 kg.. Eli aika luikku sitä on ollut! Tosin 2008 paino oli hetkellisesti sellaisen vähän railakkaamman opiskeluvuoden jälkeen jossain 58,0 kg paikkeilla, mutta laski sitten sen viikottaisen siiderin lipittämisen jälkeen.. Että ei sitä täälläkään ihan kovin terveellisiä elämäntapoja oo noudatettu aina! 
2009 ei lihaksista jaloissa ollut tietoakaan!
Huhtikuu 2014

Lokakuu 2013
Helmikuun loppu 2014, ”sivupeppulihakset” on jostai ilmestyneet
Kevät 2011 ja löysät siniset farkut

Huhtikuu 2014, farkut saaneet täytettä
Huhtikuu 2014

Huhtikuu 2014

Huhtikuu 2014 ja usein iloinen fiilis!

 Painon nousu on siis yksi juttu, mikä on parantunut noista ajoista. Toinen toki se, että kunto on kohonnut ja jaksaa paljon paremmin. Lihakset ovat tietysti kasvaneet ja nuo siniset farkut mahtuvat enää juuri ja juuri päälle! sanoinhan, että käytän ne kengät sekä farkutkin ihan loppuun 😉 tosin nyt taitaa reidet turvota nopeammin kuin housut lahota 😛 Myös ryhti on parantunut! Ihan järkyttäviä nuo jotkut kuvat 😛 Mikä Notredamen kellonsoittaja -ryhti ! Ja tottakai se yleinen hyvinvointi ja jaksaminen on parantunut huimasti!

Parempaan suuntaan siis mennään koko ajan 🙂 Onko muilla samanlaisia kokemuksia? 🙂 Toivottavasti saitte nyt ees jotain tolkkua miten mun kroppa on muuttunut muutaman vuoden aikana! Pahoittelen, että kuvia ei nyt löytynyt enempää.

Tsemppiä viikkoonne!
– Ei enää niin tikku J.

P.S. Kohta kunnossa! On nyt myös Bubblaressa, joka on siis blogiportaali. Bubblaressa on monia eri blogikategorioita, joten sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin! 

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta