Olethan muistanut levätä?

Liikunta sekä terveellinen ruokavalio ovat tärkeitä asioita, mutta ei kahta ilman kolmatta, tässä tapauksessa lepoa. Liikunta, ruoka ja lepo muodostavat eräänlaisen pyhän kolminaisuuden. Olen huomannut, että viime aikoina lepo on ollut se suurin heiluva komponentti. Toinen on ollut liiallinen herkuttelu. Liikuntaa on tullut harrastettua, ei sitä perinteistä kuntosalia vaan pihahommia. Yllättävän tehokasta on tuo lapion ja kottareiden muodostama treenikin! Tosin viime sunnuntaina tehtiin mökillä beach-treeni, jonka laitan tännekin, kunhan saan kuvat koneelle. Vieläkin jalat kipeänä 😀

Viime viikon perjantaina pakkasimme auton ja starttasimme kohti mökkiä. Tiedossa oli 4 päivää rentoilua Kolilla. Vaikka kotona tekemättömiä töitä on niin paljon, että en edes jaksa laskea, teki pieni irtiotto arjesta erittäin hyvää. Kun auto parkkeerasi mökin pihaan, tunsi stressitasojen alkavan laskea välittömästi. On tuolla luonnolla vaan rauhoittava vaikutus. Mentiin joka ilta jo yhdentoista aikaan nukkumaan ja herättiin yhdeksältä ilman kellon soittoa, nautittiin aamupalasta pitkään ja hartaasti eikä juurikaan tehty mitään sen kummempaa. Pari kertaa käytiin mustikassa ja saunottiin joka ilta sekä tuli se talviturkkikin kastettua (vesi oli varmaan 17 C, hyrr!).

Mutta ei sitä aina tarvitsekaan suorittaa niin kovin. Välillä on todella ok vaan olla ja ihmetellä, ladata niitä akkuja!

<3:llä Jenna

// Do you remember to rest? 
jenna

2 vastausta artikkeliin “Olethan muistanut levätä?”

  1. Mulla on niiiin sama. Voisin vaan treenata ja herkutella koko ajan… 😀 Lisäksi vielä fyysinen kesätyö ja tää kroppa on kohta entinen.

    • Joo välillä on kyllä todella haastava levätä ja huoltaa kehoaan, mutta kun muistaa, kuinka tärkeää se on, niin pakkohan se on levätäkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta