Oman elämän inventaario

Jokunen aika sitten netissä tuli vastaan Oman elämän inventaario -haaste. Kiinnostus haastetta kohtaan heräsi, mutta kuitenkin epäröin sen verran, että en lähtenyt mukaan. Eilen huomasin, että tämä inventaario järjestetään marraskuussa uudestaan ja edelleen kiinnostuneena ajattelin, että nyt otan tämän haasteen kyllä vastaan! Mistä on siis kysymys? Seuraava esittelyteksti kopioitu suoraan  järjestäjän sivulta:

”Milloin Sinä olet viimeksi pysähtynyt keskelle elämäsi virtaa esittämään itsellesi tärkeitä elämääsi ja omaa hyvinvointiasi kartoittavia kysymyksiä – Mitä minulle kuuluu? Olenko onnellinen? Mitä haluan elämältäni tulevaisuudessa? 

Nyt on aika laittaa villasukat jalkaan, istahtaa pehmeälle karvamatolle teekupposen kera ja syventyä hetkeksi pohtimaan sitä, mistä Sinun ainutlaatuinen elämäsi tällä hetkellä koostuu. Mitkä palaset ovat paikoillaan juuri nyt, mikä saa sinut hymyilemään? Yhtälailla mielen taulullesi on tärkeää esittää kysymys, mitkä asiat arjessasi saavat sinut kurtistamaan kulmiasi ja kaipaavat kaikessa rosoisuudessaan hieno- tai ehkä vähän rajumpaakin säätöä. Entäs tulevaisuus..mitä asioita sinä sinun tulevaisuudeltasi haluat ja millaisia toimia unelmiesi saavuttaminen vaatii?

Oman elämäni inventaario -haasteessa pääset kuuden viikon aikana esittämään nämä ja monta muuta elämääsi avaavaa kysymystä itsellesi. Tässä haasteessa et täytä mieltäsi teoriatiedolla, vaan löydät vastaukset sisältäsi. Tulet itsenäisesti pohtien ja kirjoittaenkäymään läpi elämäsi eri osa-alueet (fyysinen hyvinvointi; ihmissuhteet: työ, ura ja talous; henkinen hyvinvointi ja suhde itseen)avainkysymysten avulla. Haasteen aikana kirkastat itsellesi kunkin osa-alueen kristallit ja kuoppakivet ja pohdit, mitkä ovat toiveesi ja unelmasi jatkolle. Haasteen viimeisellä viikolla kokoat havaintosi yhteen ja teet tärkeitä ja voimaannuttavia päätöksiä ja suunnitelmia tulevaisuutesi suhteen. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinulle mieluisaa, voit tehdä haasteen pohtimalla asioita mielessäsi tai käymällä kysymykset läpi yhdessä ystäviesi tai puolisosi kanssa.”

Kirjoitin jo aiemminkin siitä, kuinka tärkeää on välillä ottaa aikaa vain ja ainoastaan itselle ja pohtia tämän hetkistä elämäntilannetta. Olen huomannut, että myös treenimotivaation ylläpidon kannalta tämä pohtiminen on aina silloin tällöin paikallaan. Uskon ja toivon, että tämän kuuden viikon Oman elämän inventaarion aikana tulee selvitettyä omaa mieltä ja elämäänsä perinpohjaisesti ja toivottavasti huomaa, että ei tää elämä oo aina niin vakavaa 🙂 

Jos kiinnostus inventaariota kohtaan heräsi, voit käydä ennakkoilmoittautumassa suoraan tästä. Ja hinta tälle on 32,50 €, siis koko 6 viikolta yhteensä, eli ei paha! Ainakin haasteen käyneiden kokemuksien perusteella sijoittamisen arvoinen juttu 🙂 Tää juttu oli ihan omaa mielipidettä, ei kaupallinen mainos! 

Illalla pääsen kokeilemaan vähän erilaista treeniä, josta tulee sitten mielipidettä blogiinkin 🙂 

Rentoa torstaita, 

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta