Onko se muilta pois, jos mulla on tekoripset?

Ainakin pari bloggaajaa täällä FF:ssä on kirjoittanut ajatuksia siitä, kun koko kroppa ei ole ”luomua”. Löytyy ripsien- ja hiustenpidennyksiä. Joiltakin voi löytyä silikonirinnat. Joiltain vaikkapa tatuointeja ihoa koristamassa. Sellaisia asioita, joita meissä ei luonnostaan ole. Halusin pohtia myös tätä asiaa hieman ja tässä sitä pohdintaa nyt tulee!

Varmaan viimeisen 12 vuotta olen värjännyt hiukseni. Lisäksi olen jo reilu parin vuoden ajan pitänyt melko säännöllisesti ripsien pidennyksiä. Miksi halusin alkaa värjätä hiuksiani tai miksi ihmeessä käyn aina ottamassa ne tekoripset? Eikö oma tukka ja omat ripset riitä?

minä

Niin. Halusin varmaan silloin aikanaan kokeilla jotain uutta, kun olin kyllästynyt maantien harmaaseen hiusten väriini. Oli tosi tumman ruskeaa, vetyperoksidiblondia, oranssia, vaalean ruskeaa. Hiusten värjäyksen lisäksi keväällä ennen häitä (vuosi oli 2013) kävin ottamassa ripsienpidennykset. Nykyään suosin volyymiripsiä. Syy ripsille on se, että näytän 1000 kertaa fressimmältä heti aamulla ja meikkaamiseen työaamuna menee huimat 5 minuuttia 🙂 Käytän aamulla mieluummin vähän enemmän aikaa nukkumiseen kuin meikkaamiseen, joten ripset ovat kyllä todella näppärät vaikka eivät olekaan ”omat” 🙂

Silikonit ovat myös yksi asia, joka aina jaksaa ihmisiä innostuttaa jostain ihmeellisestä syystä. Jos mullle kävisi joskus niin, että rasvat lähtisivät tisseistä, ottaisin varmasti silikoni-implantit. Rinnat ovat yllättävän tärkeä asia monelle naiselle ja itse en edes osaisi kuvitella ajatusta ilman niitä. En ymmärrä, miksi tästäkin asiasta pitää nostaa niin iso haloo. Jos haluat tehdä muutoksia omaan kehoosi, kenellä on oikeus arvostella päätöksiäsi? Jos itse olet tyytyväinen siihen, mitä olet, eikö sen pitäisi riittää myös muille ihmisille?

Eli eikö se olekin niin, että jos joku haluaa kohentaa omaa ulkonäköään tavalla tai toisella, on se juuri tämän henkilön asia? Onko se muilta pois, jos haluaa laittaa ne ripset tai silarit? Tuskinpa vain! Pääasia, että itse nautit omasta ulkonäöstäsi ja kehostasi! Annetaanhan meidän kaikkien olla sellaisia kuin halutaan!
Kiitos ja anteeksi, mutta välillä pistää ihmetyttämään tämä maailma!
<3:llä Jenna
 

jenna

6 vastausta artikkeliin “Onko se muilta pois, jos mulla on tekoripset?”

  1. Oon sun kanssa samaa mieltä. Jos henkilö ite saa hyvää mieltä niistä ripsistä tai muusta "turhasta pinnallisesta", niin ei se mun mielestä oo turhaa 🙂 Elämässä on ihan tarpeeks myös epämiellyttäviä juttuja, välillä saa hemmotella itseään jos siltä tuntuu! Ei mun mielestä feikkiripset/-tissit/-hiukset tms tee ihmisestä yhtään sen feikimpää ihmisenä.

  2. Mä en usko että noilla postauksilla haettiin sitä ajatusta että olisi väärin olla olematta luomu. Mun mielestä on kuitenkin hyvä että siitä luomuna olemisesta kirjoitetaan ja sitäkin tuodaan esiin, aika vähän sitä kuitenkaan somessactuodaan esiin. Itsekään en ole täysin luomu, jokainen tekee omat valintansa ja elää niiden valintojen kanssa eikä toisten tehtävä ole niiden valintojen arvostelu 🙂

  3. Joo siis en tarkoittanutkaan sitä, että olisi väärin olla luomu! En tietenkään 🙂 Vaan juurikin sitä, että mua on kummastuttanut, kun jotkut ihmiset yleisesti jaksavat nähdä vaivaa toisten ulkonäöstä vaikkakin se juuri on niinkuin mainitsit, henkilön oma asia, ei kenenkään muun 🙂

  4. Kirjoitin hieman huonosti ton mun ekan lauseen 😛
    Liikaa ihmiset näkee vaivaa toisten ulkonäöstä, se on totta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta