Painot, rahka ja hikinen sali!

Viime viikon makasin kotona kuumeessa. Viikonloppuna onneks helpotti kuume, mutta ääni lähti (te jotka tunnette mut irl, tiedätte, että on vaikeaa :D).. Normaalisti oon siis se hölöttäjä, heh! 

Kuumeilun vuoksi ei treenikuulumisiakaan oikeastaan ole, mutta tällä viikolla on tarkoitus käydä tekemässä ainakin vähän kevyempää treeniä ennen Juhannuksen mässäilyjä 😉 (täytyy kyllä koittaa pitää se kontrolli syömisessä myös Juhannuksena!!). Kirjoitin tätä postausta vähän jo aamulla ennen töitä ja nyt pitää korjata että ON TREENIKUULUMISIA! Mä kävin tänään salilla ja nyt on taas niin supermukavat fiilingit, että 😀 Tein selkä-hartia-hauis -treenin ja olo tuntui koko treenin ajan tosi hyvältä, jes! Tämä siis oli otsikon ”hikinen sali” -kohta.

Painot. Hmm.. Treenipainot on yleisesti ottaen nousseet kuulemma ihan huikeeta vauhtia. Ai keltä kuulin? No Monnalta 🙂 Just näiden ”ootko muuten huomannut miten hyvin kehityt” -juttujen takia Monna eli mun PT on ollut kyllä korvaamaton, hihii! Siis siksi, koska omaa kehitystä on välillä aika hankalakin nähdä, ja sitten tulee tylsistyminen .. Kuulemma lomien jälkeen saan taas uutta vivahdetta treeniohjelmaan, en malta odottaa 🙂 

Rahka. No on tullut syötyä! Taas on kaapissa jäljellä yks ja tänään oli muuten laiska päivä, joten ei täydennystä tullut :/ Pitäs keksiä sellainen rahkakuljetus? Tai rahka-auto!? Sellainen kuin jätskiauto, mutta sieltä sais rahkaa.. 
Joo okei, vähän väsyttää 😀 Viime yönä unet jäi niukkaan 6 h vanhemman koiran pahoinvoinnin vuoksi .. Nyt on kaveri taas kunnossa! Tais tehdä huonoa eilen järsityt vanhat luut..

Blogin elämä, uusi ilme. Sitten vielä yks ekstakohta. Oon funtsinut, että jotain uutta juttua vois kehitellä tälle blogille. Toki treenipainotus blogissa on se ”mun juttu”. Pitäiskö vaan uusia banneri ja ehkä vähän muutakin yleisilmettä (onko täällä koodareita?! 🙂 anyone? )? Tietysti voisi alkaa kirjoitella juttuja vähän enemmänkin sieltä salin ulkopuolelta.. Onko sitä? hahhahh… Olisko toiveita? Vai onko tää ihan hyvä eiku siis tosi hyvä näin? 🙂

Ai niin, mun tukka sai tänään vähän uutta ilmettä! Kiitos taas Kauneushuone Joys:n Sadulle 🙂 Kohta 3 vuotta tehnyt loistavaa työtä ja tällä jatketaan, ehdottomasti! (ja tää ei ollut nyt mikään maksettu mainos, hyvää vaan haluaa mainostaa 🙂 )

Ennen

Jälkeen (kauheen pölynen peili 😮 )

🙂


Josko sitä nyt menis aikaisin nukkumaan ja saisi ehkä nukuttua kunnon unet! Huomenna alkaa sitten hankala homma, nimittäin Biokia-kisan voittajan metsästys! Hyviä kysymyksiä on tullut niin monta! Jos vielä haluat osallistua, niin tänne vaan mitä tahansa kysymystä tulemaan: BIOKIA-KISAAN TÄSTÄ 🙂

Unosia ihanat, 

<3 Jenna

jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta