Päivän piristys

Heräsin eilen aamulla jo ennen kahdeksaa! Tää on yllättävää mun viime aikojen lähes 10 tuntisten yöunien jälkeen 🙂 Mutta pikku hiljaa on sitä rytmiä vaan käännettävä. Kuvailin torstaina vähän ruokajuttuja järkkärillä ja kamera oli jäänyt keittiön pöydälle. Herättyäni en malttanut antaa kameran olla vaan otin kuvia koko aamun ja vielä päivälläkin. Kerrankin oli sitä luonnonvaloa tarjolla!
Saatte nyt muutaman kuvan mun perjantaista. Pahoittelen, kun lopetin kuvaamisen samaan aikaan, kun aurinko laski. Varmasti taas jossain vaiheessa sellaisia ”koko päivä mun messissä” -postauksiakin tulee!
Aamu on alkanut nyt pari kuukautta aika samalla tapaa. Ensin kahvit tippumaan ja aamupalan tekoon. Oon löytänyt tällaiselle espresson ystävälle hyvän kaverin suodatinkahveista, nimittäin Löfbergsin tummimman paahdon, nam! Onko täällä muita vahvojen kahvien ystäviä? 🙂 Aamupalan jälkeen vaatteet päälle ja suuntasin kohti ripsihuoltoa.

Ripset kunnossa takaisin kotiin ja lounasta nassuun. Tehtiin torstaina tiikerirapu-inkivääri -pastaa, kunnon flunssanselättäjä-ruokaa sanon minä! Sain chilien pilkkomisen yhteydessä jännän allergiareaktionkin kaupan päälle, naamaan. Kyllä. Luit oikein! Puoli poskea sai kivoja kutisevia pilkkuja, jotka kyllä laskivat, kun otin allergialääkkeen ja laitoin puoli purkkia hydrokortisonia nassuun. Varmaan olin hipaissut poskea kädellä tai vastaavaa.. Omituista kuitenkin!

Aurinkoa oli lähdettävä päivällä todistamaan koirien kera ulos. On se vaan ihmeellistä, miten tuo pieni hetki harvinaista valoilmiötä piristi niin paljon! Kevät on selvästi tulossa. Lopussa vielä kotiasukuva, ootd 😉 Ja villasukat on ihan must <3
Tänä aamuna tuli tehtyä takareisi- & pohjetreeni, josta lisää huomenna tai viimeistään maanantaina. Nyt blinitaikinan tekoon, välillähän saa herkutella! 
Mukavaa viikonloppua ihanat, 

Jos haluat seurata mun höpötyksiä enemmänkin:

Liity lukijaksi blogin vasemmasta sivupalkista
Tykkää >  Facebook
Seuraa > Instagram
Seuraa > Bloglovin
Tilaa & seuraa > Blogilista
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta