Paketti Biokian tuotteita!

Tänään postissa odotti mieluinen yllätys, nimittäin paketti Biokian tuotteita!

Biokia-tuotteita valmistava Kiantama Oy on kotimainen, Kainuun marjamailla toimiva elintarvikealan yritys. Kiantama valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia ja turvallisia marjatuotteita vähittäiskaupalle, suurkeittiöille ja elintarviketeollisuudelle. Tärkein tehtävämme on kehittää pohjoisten marjojen jalostusta ja luoda asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia hyödyntää villejä metsämarjoja osana päivittäistä ruokavaliota.”

Paketissa oli vaikka ja mitä. Erilaisia marjajauheita, kuivattuja marjoja sekä suklaamarjoja. Mustikkaa, puolukkaa, tyrniä, karpaloa. Nam! 

Ainoastaan suklaamarjoihin on lisätty sokeria, muissa tuotteissa (jauheet, kuivatut marjat) sokeri on ainoastaan marjan omaa sokeria. Eli näitä tuotteita voi käyttää hyvällä omalla tunnolla 🙂

  

Tietysti näitä suklaamarjoja kohtuudella, hihii 😉

Tietenkin oli uteliaisuuttani pakko avata tuo mustikkasuklaapussi ja maistaa pari pientä suklaamustikkaa. Olivat kyllä niin hyviä, että koko pussi olisi mennyt hetkessä, mutta kohtuus kaikessa (varsinkin näin viikolla) ! Onneksi noita marjajauheita voi käyttää ”vaikka kuinka”, ihan ruokavalionkin mukaan 🙂 Ja mikä parasta, niitä ei tarvitse kuin ruokalusikallisen, joka vastaa jo desilitraa tuoreita marjoja eli ovat myös erittäin riittoisia.

Laitan lisää tietoa kokemuksista, kun saan tuotteet kunnolla käyttöön. Nämä marjat tulivat kyllä juuri oikeaan aikaan, koska jonkin sortin flunssa vaivaa edelleen ja sen kukistamiseen vitamiinit sekä antioksidantit muiden mukana ovat oiva apu! 
Iso kiitos Kiantama Oy:lle, että pääsen testaamaan tuotteitanne 🙂 (tuotteet on siis saatu)
En malta odottaa, että pääsen testaamaan esimerkiksi tyrnijauhetta sekä kuivattua marjamixiä välipalasmoothiessani 🙂
Nyt iltapalalle ja unten maille!
<3 Jenna
P.S. Esimerkiksi Facebookista tai Instagramista voit seurata kätevästi sekä blogia, että meikäläistä. Instagramiin pyrin räpsimään kuvia päivittäin 🙂
jenna

2 vastausta artikkeliin “Paketti Biokian tuotteita!”

  1. Voihan hitsin vitsit! Selailin ihan huvikseni blogeja ja just sattui tää sun blogi ja postaus eteen. Oon jo vähän aikaa miettinyt onko noissa marjajauheissa oikeasti tujua. Nytpä jäänkin seuraamaan mitä mieltä olet! Heh tutustuin eilen chiasiemeniin ja ne oli kyllä aika mielenkiintoisia… 😀

    Ihanan pirteä blogi sulla! 🙂

    http://caughtinthemiddleblog.blogspot.fi/

  2. Kiitti! 🙂 Tyrnijauhe on ollut nyt käytössä pari päivää flunssan iskettyä ja kyllä se ainakin tyrnille maistuu 🙂 pitää tehdä vielä lisäkokeiluja ja kirjoittelen taas niistä sitten tänne ! Mun on pitänyt kokeilla niitä chiasiemeniä, mutta en vielä oo saanut aikaiseksi..

    Hauskaa loppuviikkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta