Paritreenillä piristystä parisuhteeseen

Salilla treenaaminen yksin on ihan mukavaa, mutta jos perheessä molemmat harrastaa treenaamista, miksei silloin tällöin voisi treenin tehdä yhdessä?
Toissapäivänä julkaisin kahvakuulatreenin jaloille, jonka tein Mr. A:n kanssa. Treeni oli tehokas, kun oli tsemppari vieressä eikä todellakaan tehnyt mieli luovuttaa ennen toista! Kaverin tai puolison kanssa treeniin syntyy tervettä kilpailuhenkisyyttä ja näin treeni on usein tehokkaampi kuin yksin tehtynä.
Pari viikkoa sitten kokeiltiin muutamia vatsalihasliikkeitä yhdessä ja niistä alla video. Hauskaa oli 🙂

Ollaan treenattu samaan aikaan samalla salilla säännöllisesti noin pari vuotta (ennen sitä vähän epäsäännöllisemmin), mutta vasta nyt on kokeiltu tehdä treeni pari kertaa yhdessä. En osaa sanoa, että miksi vasta nyt.. Ehkä molempien treeniohjelmat on olleet ”niin erilaiset, että ei vain ole voinut joustaa”.
Kuitenkin välillä tuntuu, että yhteinen aika on arkisin kiven alla, jolloin tällaiset yhteistreenit tuovat kyllä toivottua piristystä. Eihän sen yhteisen ajan tarvitse aina rajoittua sinne olkkarin sohvalle leffan ääreen 😉
Päätettiinkin, että kerran viikossa tehdään yhteistreeni, joka suunnitellaan vuoroviikoin! Näitä treenejä tulee varmasti tänne bloginkin puolelle aina silloin tällöin (lue: kun kehtaa kuvata salilla 😉 )!
Treenaako teistä joku yhdessä puolison (tai kaverin) kanssa? 🙂
Mukavaa pääsiäisen jatkoa,
<3:llä Jenna

jenna

4 vastausta artikkeliin “Paritreenillä piristystä parisuhteeseen”

  1. Eilen tuli kaverin kanssa juuri treenattua vatsoja muutamalla pariliikkeellä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta