Peppu – takareisi -jumppa kotona

Heipähei taas! Välillä (useimmiten ehkä alkuviikosta) mulle tulee sellainen olo, että en yhtään jaksa lähteä salille.. Joo pitäis mennä, mutta maanantait varsinkin on vähän sellaisia ”käynnistyn vasta tähän viikkoon päiviä” 🙂 Yleensä tiistai-keskiviikko akselilla taas saan itseni sinne salille 🙂 Niinpä tänään skippasin ihan hyvälläkin omalla tunnolla salitreenit ja ajattelin treenata välillä kotona! 

Vuorossa treeniohjelmassa oli takareidet ja peppu. Pahoittelen, että en ottanut nyt yhtään kuvaa! Kysykää, jos ohjeistukset jää epäselviksi!

Jalkaprässiä monelta ei varmaan kotoa löydy, mutta ratkaisin asian siten, että pyysin mieheäni lisäpainoksi 😛 Eli siis menin maahan selälleni ja nostin jalat lähes 90 asteen kulmaan. Sitten vain ”lisäpaino” jalkojen päälle ja treenaamaan! Kannattaa kuitenkin tällainen ”lisäpaino” pyytää vaikka ensin vaan nojaamaan vasten jalkoja. Mulla ei ainakaan tuo lähes 100 kg vielä nouse takareisillä 😛 Jalat tietysti vähän hartioita leveämmällä ja varpaat hieman ulospäin, näin saa tuntumaa takareisiin ja peppuun! 

1. ”Jalkaprässi” liike 3 x 10 toistoa

Leg press
http://www.pinterest.com/pin/409616528580027022/
Seuraavaksi oli vuorossa lantionnosto maaten. Eli taas maahan selälleen, toinen jalka 90 asteen kulmaan polvesta taitettuna ja toinen ylös saman suuntaisesti kuin tukijalan reisi. Lantio nostetaan ylös ja lasketaan hallitusti lähelle lattiaa. Älä kuitenkaan päästä peppua maahan kesken sarjan! Jos haluat vielä enemmän haastetta, tee liikkeet 1. ja 2. peräkkäin ja pidä vasta tämän jälkeen tauko, kunnes toistat 2 viimeistä sarjaa. Ja jos vielä tuntuu liian kevyeltä, niin pyydä jotakuta painamaan lantiotasi vähän alaspäin. Muista kuitenkin koittaa vastustaa, jotta saat mukavan extravastuksen liikeeseen!
2. Lantionnosto maaten 3 x 10-15
Jotta ei pääsisi kovin helpolla, tein seuraavaksi jalan nostoa kyljellään. Tuttu liike ainakin kaikille jumppareille! Eli kylkimakuulle jalat päällekäin, ja sitten vaan nostellaan päällimäistä jalkaa niin ylös kuin saadaan ja taas alas h i t a a s t i ! Näin saat älyttömän kamalan tunteen pebalihaksiin (mutta tällä tavalla se sexy kesäpeppu saadaan, joten älä ole huolissasi 😉 )
3. Jalan nosto kylkimakuulla 3 x 20 / puoli
Lopuksi tein vielä pitkää askelkyykkyä. En ottanut tähän lisävastusta, mutta esim. käsipainot tai kahvakuula toimii!
4. Pitkä askelkyykky 3 x 12-15 / puoli
Done, hienoa!
Fail, learn, practice, improve!
http://www.pinterest.com/pin/503136589592306935/
Viime viikon kuulumiset on vielä toistaiseksi kertomatta johtuen aikas kiireisestä loppu viikosta! Lupaan kuitenkin palata niihin mahdollisimman pian 🙂 Ja luvassa on myös vastaukseni hauskaan blogihaasteeseen !
Treeni-iloa toivottaa Jenna
P.S. Mitäs tykkäätte bannerista? 🙂 Ihan ite väkästelin !
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta