Pitäisikö himmata hiukan?

Tässä viime viikkojen tiimellyksessä on huomannut, että sitä kaipaa sellaista totaalista pysähtymistä. Hetki olisi mukava vain olla möllöttää ja sitten vähän rauhallisempaan tahtiin jatkaa näitä projekteja sekä arjen pyörittämistä. Ei juosta pää kolmantena jalkana kroppa jumissa ees taas!

Aina toiveet eivät toteudu eikä tämäkään varmasti hetkeen, mutta ainakin sellaista pientä rauhoittumista on ollut ilmassa, onneksi! Ehdin viime viikolla jopa käydä kampaajalla ja hieronnassa. Ai että, kun kuukauden tauon jälkeen sai kropan auki (ainakin hetkeksi), jo teki hyvää! Kivuliasta tuo jumien availu on, mutta on se sen arvoista 🙂 Tukkakin sai uutta väriä 5 cm juurikasvun tilalle ja nyt mennään taas hieman tummemmalla lookilla! Tykkään!

Mutta tosiaan kropasta ja mielestä alkaa hyvin huomata sen, että ihmistä ei ole tehty suorittamaan 24/7, vaan se lepo sekä terveellinen ruoka ja säännöllinen muttei liiallinen liikunta ovat ne avaimet hyvinvoivaan kehoon. Kun tässä on reilu kuukauden syönyt miten sattuu, nukkunut sellaisia 5-7 tunnin pätkittäsiä unia ja paahtanut päivät menemään, alkaa olla todella poikki. Onneksi valoa näkyy jo siellä tunnelin päässä, joten eiköhän se säännöllinen arkirytmikin sieltä taas jossain vaiheessa löydy 🙂

Rentouttavaa tiistai-iltaa,
<3:llä Jenna
jenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta